Ekipa Radnika u okviru 15.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. U prvom ’’pčinjskom’’derbiju u elitnom rangu domaći tim ima ulogu blagog favorita, ali nema sumnje da će publika moći da uživa u velikoj borbi.

Surduličani ove sezone ne blistaju, teško stižu do pobede čak i na svom terenu, ali je prethodni meč odigran u Surdulici u kome je savladan Čukarički možda nagoveštaj da treba očekivati bolje rezultate. Šef stručnog štaba Radnika, iskusni Milan Milanović, istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da on lično nema osećaj da je u pitanju derbi susret, jer nije iz tog dela Srbije, ali da je siguran da će njegov tim na teren izaći motivisaniji:

’’Očekujemo da odigramo dobru utakmicu i normalno je da kod kuće želimo tri boda. Ja nisam sa juga Srbije, tako da nemam taj osećaj derbija sa Dinamom iz Vranja. Pretpostavljam da dosta znači za ljude odavde. Jedino što mogu da obećam je da ćemo da budemo motivisaniji i da ćemo da se odužimo svojim navijačima.’’

Meč 15.kola Super lige Srbije između Radnika i Dinama igra se danas, u subotu 03.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.