Dinamo iz Vranja u okviru 15.kola Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika. Dobra igra u prethodnom kolu uticala je na bolje raspoloženje u ekipi, pa treba očekivati zanimljivu utakmicu i veliku borbu.

Vranjanci su poslednjeplasirani tim elitnog ranga, retko stižu do bodova, ali čini se da polako podižu formu i da se uskoro mogu očekivati bolji rezultati. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Dragan Antić koji je istakao da se stanje u njegovom timu popravlja i da su u prethodnom kolu protiv šestoplasiranog Proletera odigrali odlično:

’’Kao i u svakom derbiju, nema favorita, odlučuje kako su momci raspoloženi tog dana. Da li će da im krene od noge ili ne zavisi od mnogo stvari. Nije to normalna utakmica, to je derbi, u derbiju ne pobeđuje bolji, već čiji je dan. Mislim da našim igračima ne treba dodatni motiv. Mi kao i u svakoj utakmici idemo na pobedu, zadnju utakmicu smo igrali dobro, nismo pobedili, ali nekad nas pogleda sreća, nekad ne. Primili smo dva gola iz penala, da se to nije dogodilo teško da bismo igubili utakmicu. Greške u defanzivnim zadacima sutra ne smeju da se dese. Uz dužno poštovanje prema Radniku mislim da možemo da se nadigravamo sa njima i da pobedimo. Pozivam sve Vranjance da dođu u što većem broju i da nas podrže.’’

Meč 15.kola Super lige Srbije između Radnika i Dinama igra se danas, u subotu 03.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.