Kruševački Napredak u okviru 15.kola Super lige Srbije gostuje u Zemunu gde će ih ugostiti istoimena ekipa. Rezultati ’’čarapana’’ su sve bolji, što je uticalo i na potpuno opravdano podizanje samopouzdanja.

Ekipa Napretka je nakon remija sa Partizanom u prethodnom kolu ubedljivo savladala uvek neugodnu lučansku Mladost, pa sa puno samopouzdanja i optimizma odlazi na gostovanje u Zemun. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da nema razloga da njegov tim ne nastavi niz dobrih rezultata:

’’Zemun je ekipa koja će pružiti jak otpor i očekuje nas još jedna utakmica, slična utakmicama koje smo odigrali. Imaju mnogo bolje rezultate nego na početku samog prvenstva, tako da mi moramo da budemo dobro koncentrisani i da probamo da odigramo na način na koji igramo u poslednje vreme. Ne postoji razlog da ne uspemo u tome i imamo šansi da se nadamo dobrom rezultatu.’’

Meč 15.kola Super lige Srbije između Zemuna i Napretka igra se sutra, u nedelju 04.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs