Šabačka Mačva u okviru 15.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Biće to prilika da Šapčani prekinu niz poraza i započnu uspon ka sredini tabele, ali nema sumnje da ih čeka jako težak posao.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno optimizma, uvereni da će se naporan rad isplatiti. Šef stručnog štaba crveno-crnih Darko Tešović istakao je da je sutrašnja utakmica vrlo specifična, jer u goste dolazi do nedavno trener Šapčana, Dragan Aničić, koji odlično poznaje ekipu:

’’Na meni je da pokušam da nadmudrim nekog ko tako dobro poznaje ekipu, nekim mojim viđenjem fudbala, i da određenim promenama unesem nešto što on nije video ovde i da pobedimo tu utakmicu. Ovaj meč je mnogo važan, jer nas pobeda podiže u gornji deo tabele i ekipa dobija na samopouzdanju. Moja ekipa im dobru energiju, imaćemo i dobre vremenske uslove, veliki broj publike kao što je uvek slučaj u Šapcu, teren je dobar, kao i protivnik. Mislim da ne postoji nijedan razlog da moji momci sutra ne pruže maksimum, jer oni sigurno mogu mnogo više od ovog trenutnog plasmana. Drago mi je da igrači prihvataju moje metode rada i mislim da će to samo da im donese mnogo više jednog dana kada budu igrali u nekim još većim klubovima. Mi moramo pobedom da se odužimo i našoj publici koja nas je bodrila u utakmici protiv Crvene zvezde. Igrače Voždovca dobro poznajem. U klubovima kada nešto krene od nule, niko neće da kaže da se bori za opstanak, već da idu na neke više ciljeve. Voždovac ima osnovu za to i igrački kadar koji već dugo igra zajedno. Nakon jedne krize, doveli su dobrog trenera Aničića, koji će sigurno napraviti nešto dobro, a ja se nadam da neće početi da se dižu baš sutra na našem terenu. Osim Đokovića, svi igrači su u konkurenciji za sastav.’’

Meč 15.kola Super lige Srbije između Mačve i Voždovca igra se danas, u nedelju 04.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkmacva.com