Aničić: Mislim da smo u igračkom usponu

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1180

Beogradski Voždovac u okviru 15.kola Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve. Pobeda na ovom gostovanju mnogo bi značila ’’zmajevima’’ ali su svesni da ih čeka jako težak posao.

Fudbaleri Voždovca, nakon meča sa Radom i pobede na svom terenu, priželjku još jedan pozitivan rezultat. Meč je specifičan, jer će ’’zmajeve’’ u ovom duelu predvoditi Dragan Aničić, do nedavno šef stručnog štaba Šapčana. On je u svojoj izjavi za medije datoj pred gostovanje u Šapcu istakao da će to biti težak meč za njega, kako u igračkom, tako i u emotivnom smislu:

’’Teška utakmica je pred nama, što u igračkom, što u emotivnom smislu, gledajući pre svega iz ličnog ugla. Prvi put ću voditi ekipu u gradu koji mnogo volim i protiv kluba koji mnogo volim. Takođe, i protiv ljudi sa kojima sam imao mnogo lepu saradnju, ali koji su mi ostali veliki prijatelji i naravno, igrača sa kojima sam postigao dosta toga u prethodne dve godine. Kada idete u Šabac, morate da budete svesni da je Mačva uvek favorit na svom terenu. Tu je grupa igrača koja igra dugo godina zajedno i koja ima pravi odnos prema klubu i prema obavezama. Jedna divna publika je uz njih. Kada kažu da je Šabac vruće gostovanje, misli se na pravi fudbalski ambijent, imate mnogo navijača na tribinama koji na pravi način bodre svoju ekipu. Ima dosta kvaliteta u ekipi Mačve, trenutni položaj na tabeli ne oslikava ono što igrači pružaju na terenu u smislu efikasnosti, iako imaju tri izvanredna špic igrača, Gavrića, Gemovića i Gigića. Takođe i jednog od najboljih štopera u ligi Ristivojevića, kao i legendu kluba koji je već tamo dugo i kojeg ja izuzetno cenim i poštujem, Pejovića. Mislim da će biti jako težak i zahtevan meč, ali mislim da smo mi u igračkom usponu. Ukoliko ponovimo igru i odnos prema obavezama, kao što je bilo u sredu protiv Rada, imamo šansu da zabeležimo dobar rezultat u Šapcu, bez neke pretnje domaćinu. Mislim da će publika najviše uživati,a videćemo kako će sve biti na kraju.’’

Meč 15.kola Super lige Srbije između Mačve i Voždovca igra se danas, u nedelju 04.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte