U petak i subotu na programu su svi mečevi 16.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Proleter – Radnički Niš, Partizan – Radnik i Dinamo – Crvena zvezda.

PROLETER – RADNIČKI NIŠ (petak 09.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 16.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde ekipa Proletera dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel dve ekipe koje ove sezone pružaju dobre partije, pa treba očekivati zanimljivu i kvalitetnu utakmicu. Domaćini su u dosadašnjem toku prvenstva sakupili 23 boda i trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su u istom periodu stigli do 34 boda i trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Njihov prvi ovosezonski duel završen je trijumfom Nišlija rezultatom 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

PARTIZAN – RADNIK (subota 10.novembar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Partizana u okviru 16.kola Super lige Srbije u Humskoj dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Gosti su na startu sezone naneli bolan poraz crno-belima, pa treba očekivati veliku borbu i veliku želju domaćina da se revanšira. Domaćini su u dosadašnjem toku prvenstva sakupili 30 bodova i trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su u istom periodu stigli do 15 bodova i trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Njihov prvi ovosezonski duel završen je trijumfom Surduličana rezultatom 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 13:00 časova.

DINAMO – CRVENA ZVEZDA (subota 10.novembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Vranjski Dinamo u okviru 16.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće zanimljivo videti da li će težak duel i pobeda nad Liverpulom u Ligi šampiona uticati na igru lidera šampionata u susretu sa ’’fenjerašima’’. Domaćini su u dosadašnjem toku prvenstva sakupili samo 7 bodova i trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su u istom periodu stigli do 43 boda i trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Njihov prvi ovosezonski duel završen je trijumfom Beograđana rezultatom 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.