Beogradski Voždovac u okviru 16.kola Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka. Kontinuitet dobrih rezultata glavni je cilj ’’zmajeva’’, pa se očekuje velika borba za bodove.

Gosti ove sezone igraju sa dosta oscilacija, ali svi u klubu veruju da će dobar rad uskoro doneti i kontinuitet dobrih rezultata. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da je pomak u igri evidentan i da veruje da će se tako nastaviti:

’’Sigurno je da nas očekuje opet jedna teška i zahtevna utakmica, kao što su uostalom i sve utakmice u Super ligi. Imamo pozitivan pomak u igri u zadnje dve utakmice i nadam se da ćemo taj kontinuitet nastaviti i u Bačkoj Palanci. Očekuje nas jedna dobra ekipa koja jeste u rezultatskoj krizi, pritom su promenili i trenera i sigurno je da i oni očekuju sa puno motiva i puno želje ovu utakmicu. Bačka je ekipa koja hoće da igra fudbal, ekipa koja je sastavljena od tehnički vrlo dobrih pojedinaca. Pre svih mislim na Mladenovića, Gavrića, Mićića, Makarića i u veznom redu Đorića i mladog Pantića. Idemo sa umerenim optimizmom i nadamo se da ćemo da imamo optimalne uslove za igru i da će nas biti brojčano isto na terenu. Ako se ti uslovi ispune možemo do dobrog rezultata. Momci svojim radom i odnosom prema obavezama, kako na treningu, tako i na utakmici, zaslužuju bolje rezultate nego što su do sada, i mislim da će ti rezultati vrlo brzo doći. Nećemo u utakmici u Bačkoj moći da računamo na Mihajlova koji je dobio crveni karton u Šapcu i ne možemo da računamo na Jevtića koji je povređen. Svi ostali su u stroju i strpljivo čekaju šansu.’’

Meč 16.kola Super lige Srbije između OFK Bačka i Voždovca igra se sutra, u subotu 10.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.