Surdulički Radnik u okviru 16.kola Super lige Srbije gostuje u Humskoj gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana. Jasno je ko ima ulogu favorita, ali su gosti na startu sezone već pokazali da mogu da savladaju crno-bele.

Gosti u ovaj meč ulaze sa namerom da se pokažu u najboljem svetlu i da pokušaju da još jednom izbore pozitivan rezultat protiv renomiranog protivnika. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba surduličkog tima, iskusni Milan Milanović, koji je istakao da se njegov tim neće predati bez borbe:

’’Nadam se da možemo do pobede. Partizan je apsolutni favorit, igra se kod njih, a mi vidimo naše šanse i ne dajemo nikome da nas pobedi bez borbe. Mi ćemo uz veliku borbu i nadam se dobru igru pokušati da dođemo do bodova. Imamo jednu timsku, disciplinovanu igru, u kojoj uvek ’’iskoči’’ neki pojedinac. Ja se nadam da će i sada jedan ili dvojica.U takvoj smo poziciji da ne možemo da biramo i propuštamo utakmice, nego moramo u svakoj, bez obzira na protivnika, kao što je u ovom slučaju Partizan veliki favorit, da osvajamo bodove ili bar bod. Tako ulazimo u utakmicu sa ciljem da dobro odigramo, da se dobro pokažemo pred beogradskom publikom, i da rezultiramo nekim bodovima.’’

Meč 16.kola Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se sutra, u subotu 10.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.