Ekipa Zemuna u okviru 16.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Cilj plavo-zelenih je pobeda, a stručni štab zna šta je neophodno za pozitivan rezultat.

Zemunci su u prethodnom kolu poraženi na svom terenu od ekipe Napretka, a novi poraz u Zemunu dodatno bi otežao već dovoljno tešku situaciju. Toga je svestan i šef stručnog štaba Miloš Kruščić koji je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret istakao da je optimista i izneo svoj ’’recept’’ za uspeh:

’’Ovu utakmicu dočekujemo u boljoj atmosferi, vratilo se par igrača koji su bili suspendovani i povređeni. Imamo veći fond fudbalera na raspolaganju, skoro svi mogu da konkurišu za tim, što odavno nije bio slučaj. Dobro smo radili ove nedelje, imali smo i više vremena nego u prethodnom periodu. Prošli ciklus bio je veoma naporan za našu ekipu koja je u formiranju. Optimisti smo s jedne strane, želimo da pred našom publikom i na našem terenu dođemo do bodova. Za tako nešto potrebno je da budemo agresivni, agilni i disciplinovani u igri. Čukarički je veoma dobar i organizovan klub. Ekipa je kompaktna, čvrsta i snažna, nalazi se u samom vrhu našeg fudbala. Poseduju par dobrih individualaca, pogotovo u napadu, od kojih nam preti najveća opasnost. Sve smo to analizirali i predočili igračima. Radili smo dobro ove nedelje i spremno ulazimo u sutrašnji duel.’’

Meč 16.kola Super lige Srbije između Zemuna i Čukaričkog igra se sutra, u subotu 10.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.