Ekipa Mačve u okviru 17.kola Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka. Domaćini su u sjajnoj formi, ali se gosti nadaju dobroj partiji nakon dvonedeljnog vrednog rada.

Šapčani su reprezentativnu pauzu iskoristili za dodatne pripreme za finiš jesenje polusezone, a šef struke crveno-crnih, Darko Tešović, istako je da je ekipa vredno radila na onim stvarima koje su slabije funkcionisale:

’’Spremni smo za gostovanje u Kruševcu, zapravo mi moramo uvek da budemo spremni. Jeste da imamo dovoljan broj igrača, ali uvek neko nedostaje, pa tako i ovoga puta u startu smo u deficitu sa tri-četiri igrača zbog kartona i povreda. Međutim, ja im svima uvek govorim da svi igrači treba da budu potpuno spremni, jer kada dobiju priliku da igraju moraju biti maksimalno motivisani za tu utakmicu. Tako važi i za Kruševac, imamo već plan za startnu postavu, ali sve stavljamo u rezervu, vreme je hladno, tereni su teški tako da smo obazrivi.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Napretka i Mačve igra se sutra, u subotu 24.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fkmacva.com