OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 17.kola Super lige Srbije gostuje u Kuli gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka. Pauza je iskorišćena za dodatni rad, igrači su spremni, pa je kod gostiju prisutan optimizam.

Gosti su u prethodnom kolu prekinuli seriju poraza i zabeležili važnu pobedu, a meč sa ’’golubovima’’ prilika je da se potvrdi uspon forme. Šef stručnog štaba ’’plavih’’ Dragan Đorđević istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija uoči ovog susreta da je pauza iskorišćena na najbolji mogući način:

’’Spremno dočekujemo ovu utakmicu, dobro smo radili. Odigrali smo i dva kontrolna susreta gde smo mlađim igračima pružili nešto veću minutažu. U te dve utakmice igrali smo bez devet standardnih igrača i sa dosta dobrim radom ovu pauzu iskoristili na najbolji mogući način. Nadamo se da će ekipa ući maksimalno u utakmicu i otvoriti je na najbolji moguči način, što zavisi od niza faktora, a jedan od njih je svakako motivacija i raspoloženje igrača. Spremni smo da osvojimo nova tri boda i učinićemo sve da se iz Kule vratimo uzdignuta čela.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Spartaka i OFK Bačka igra se sutra, u subotu 24.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.