Novosadska Vojvodina u okviru 17.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujuću ekipu Zemuna. Nakon dva uzastopna poraza i dvonedeljne pauze za domaći tim je ovo meč od velike važnosti, pa se očekuje velika borba i osvajanje bodova.

Ekipa Vojvodine je pre reprezentativne pauze pretrpela dva uzastopna poraza u duelima sa ekipama Partizana i Mladosti, pa je duel sa Zemuncima prilika da se osvoje važni bodovi. Pomoćni trener u stručnom štabu novosadskog tima, Radovan Krivokapić, istakao je tokom redovne konferencije za medije održane uoči ovog susreta da je vreme za uspehe:

’’Zemun je ekipa iz donjeg dela tabele, koja ima dosta problema i mnogo oscilacija u igri. Ipak, prema analizi koju smo uradili pred ovaj meč, uvideli smo i to da imaju dosta dobrih individualaca. Ali, ono što je najvažnije jeste to da su promenili trenera. Došao je gospodin Đurđević i zato sutra možemo da očekujemo neki sasvim drugi Zemun. To će nam biti otežavajuća okolnost, jer znate i sami da promene trenera uvek donesu nešto pozitivno, ako ne po pitanju kvaliteta, onda svakako po pitanju odnosa prema igri. Imali smo malih problema u prvoj nedelji pauze, jer je bilo dosta rovitih igrača, pa u radu čak nismo uspevali ni da sprovedemo u delo sve ono što smo zamislili. Iz tog razloga trenažnom procesu prvog tima priključili smo i nekoliko omladinaca. Radili smo mnogo na elementima za koje smo uvideli da predstavljaju problem u našoj igri, a to su završnica napada i psihološki momenat. Mnogo smo razgovarali sa igračima, ali mislim da je sada bilo dosta priče, te da je vreme da se zasuku rukavi i radi na terenu, odnosno počnu da se osvajaju bodovi u nizu. Dobro pamtimo rezultat prethodne utakmice sa Zemuncima i mnogo nas boli gol koji smo primili. Učinićemo sve da im se bar donekle revanširamo, a ovo je utakmica u kojoj se mi pitamo i mi smo ti koji će odlučiti njen konačan ishod. Kakav bude bio naš pristup i odnos prema igri od prvog minuta, takav će biti i rezultat na kraju. Zbog crvenog kartona nećemo moći da računamo na Antića, kao ni na duže povređenog Mirkova, dok su svi ostali spremni i u konkurenciji za sastav.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Zemuna igra se sutra, u subotu 24.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.