Zemunci u okviru 17.kola Super lige Srbije gostuju u Novom Sadu gde će na stadionu ’’Karađorđe’’ odmeriti snage sa ekipom Vojvodine. Biće to debitantski meč novog šefa stručnog štaba koji ima težak zadatak da popravi bodovni saldo i plasman na tabeli.

Novi šef stručnog štaba zemunskog superligaša Dejan Đurđević iskoristio je dvonedeljnu reprezentativnu pauzu za upoznavanje sa ekipom i naporan rad na pripremi predstojećeg duela. On je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret istakao da su mini-pripreme u Stanišićima iskorišćene na najbolji mogući način i da je jako zadovoljan urađenim:

’’Veliko je zadovoljstvo što smo imali priliku da provedemo neko vreme u Stanišićima. Tamo smo imali izuzetne uslove za rad i ispoštovani smo maksimalno. Pozitivno sam iznenađen sa onim što sam tamo video. Iskoristili smo vreme na najbolji način, iako ga nije bilo mnogo. Problema ima, pokušali smo da u najkraćem periodu uradimo što više stvari, što se tiče tima i igre. Da postavimo kursore, kuda ćemo i kako dalje. Što se toga tiče ja sam jako zadovoljan. Tabela pokazuje da je Vojvodina jedna dobra i iskusna ekipa, možda se ne nalaze baš u najboljem trenutku. Oni su tim koji ima svoje kvalitete, vođeni su iskusnim trenerom gospodinom Okukom, koji je i mene trenirao. U pitanju je prekaljeni stručnjak, uz Кosanovića najiskusniji trener u Srbiji u ovom trenutku. Sigurno znam da je ozbiljnost u njihovoj ekipi velika i stvari se postavljaju na svoje mesto. Sve smo to videli u analizi njihove igre. Međutim, ja svaki trenutak proveden na klupi razmišljam o tome kako će moja ekipa da pobedi. Ono što je sigurno, bez bele zastave odlazimo u Novi Sad. Žao mi je što je Cvetković povređen, dijagnoza je takva da na njega nećemo računati duži period. Moramo se izboriti i bez njega, koga nema bez njega se mora. Raspoloženje u ekipi je dosta dobro, željni i orni svi jedva čekamo sutrašnju utakmicu.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Zemuna igra se sutra, u subotu 24.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkzemun.rs