Beogradski Voždovac u okviru 17.kola Super lige Srbije na svom ’’krovu’’ dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Domaćini sa puno respekta govore o novom superligašu, ali veruju u pobedu i popravljanje pozicije na tabeli.

Domaćini su svesni da ih čeka težak posao, jasno je to i po pozicijama na tabeli, ali se nadaju da će dobar rad tokom dvonedeljne pauze doneti rezultat. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić koji je istakao da bi ova pobeda pokrenula ekipu ka gornjem delu tabele:

’’Sigurno je da smo pauzu iskoristili da na pravi način popravimo neke stvari koje nisu bile dobre u igri. Nadam se da će se boljitak videti već na utakmici protiv Proletera. Radi se o iskusnoj ekipi, koja je odlično vođena, i to se upravo i vidi po rezultatima i po stanju na tabeli. Definitivno su jedno od najprijatnijih iznenađenja Superlige. Ton igri sigurno daju Mićić, Čović, Novaković, Čolović. To je jedna iskusna ekipa sa par mladih kao što su  Lambulić i Ćuković. Sigurno je da će publika moći da uživa u dobroj igri, nadam se sa naše strane, jer ponavljam, pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način. Takođe, odigrali smo dve prijateljske utakmice, gde su momci pokazali jedan pravi odnos prema radu i prema obavezama. Ovom prilikom i pozivam publiku da nam pruži podršku, jer bi nam mnogo značila. Mislim da bismo ovom pobedom krenuli ka gornjem delu tabele i nadam se da ćemo prikazati dobru igru i zabeležiti tri boda. “

Meč 17.kola Super lige Srbije između Voždovca i Proletera igra se sutra, u subotu 24.novembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.