Vranjski Dinamo u okviru 17.kola Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana. Dobra igra u prvom ovosezonskom duelu uliva im nadu da mogu do pozitivnog rezultata.

Stručni štab Dinama iskoristio je dvonedeljnu reprezentativnu pauzu za dodatni rad i pripremu duela sa ekipom Partizana, a cilj je da se u nedelju prikažu u najboljem mogućem svetlu. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i pomoćnik u stručnom štabu vranjskog tima Radmilo Jovanović koji je istakao da je i u prvom ovosezonskom duelu sa crno-belima njegov tim igrao jako dobro:

’’Što se tiče kadrovske situacije svi igrači Dinama su zdravi i spremni za utakmicu sa Partizanom. Maksimalno smo iskoristili pauzu u prvenstvu da se što bolje pripremimo za taj duel. Glupo bi bilo da pričam o Partizanu, koliko je to veliki klub i kako oni igraju. Želimo da se predstavimo Beograđanima u najboljem svetlu, da prikažemo dobru igru i da tom igrom dođemo do što boljeg rezultata, ako možemo. Mi smo prvi duel sa ekipom Partizana jako dobro odigrali, ali videli ste i sami kako smo izgubili. Nadam se da možemo da ponovimo igru, a da rezultat sada bude drugačiji.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Partizana i Dinama igra se sutra, u nedelju 25.novembra 2018.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.