Beogradski Partizan u okviru 17.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita protiv ’’fenjeraša’’ na tabeli.

Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze crno-beli u ovaj meč ulaze spremni i bez kadrovskih problema. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Zoran Bata Mirković koji je ipak pozvao na oprez i naglasio da su Vranjanci bili neugodan rival i u prvom susretu:

’’Dobro smo se pripremili, svi igrači su na raspolaganju, svi su zdravi. Mi smo favoriti, ne bežimo od toga. Očekujemo jednu dobru utakmicu i naravno pobedu. Imali smo četiri-pet dana da smo svi na okupu, to se prvi put desilo. Ne želim da razmišljam da može da se desi nešto nepredviđeno. I u prvom delu prvenstva su nas dosta namučili. Igraju čvrsto, disciplinovano, napred imaju tri brza igrača. Nećemo imati lak zadatak, da se ne zavaravamo oko toga.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Partizana i Dinama igra se sutra, u nedelju 25.novembra 2018.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs