Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 18.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: OFK Bačka - Napredak, Mladost – Partizan i Crvena zvezda – Voždovac.

OFK BAČKA – NAPREDAK (petak 30.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 18.kola Super lige Srbije igra se u Bačkoj Palanci gde domaća ekipa OFK Bačka dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Kruševljani imaju ulogu apsolutnog favorita, ali ne treba sumnjati da će domaći igrači dati sve od sebe da pred svojim navijačima stignu do jako važnih bodova. Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz sedam rmija i dva poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prethodni susret ovih rivala odigran u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

MLADOST – PARTIZAN (subota 01.decembar, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 18.kola Super lige Srbije igra se u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Iako su mečevi ovih rivala uvek izuzetno zanimljivi i kvalitetni, tradicija je ipak na strani gostiju koji u međusobnim susretima još uvek nisu poraženi. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i šest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz šest remija i jedan poraz, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prethodni susret ovih rivala odigran u Humskoj završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:30 časova.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC (nedelja 02.decembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 18.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Crveno-beli za razliku od ’’zmajeva’’ ove sezone imaju kontinuitet dobrih rezultata, ali treba očekivati snažan otpor gostiju kojima su bodovi više nego potrebni. Domaćini su ove sezone ostvarili petnaest pobeda i dva remija, bez izgubljenog susreta, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Prethodni susret ovih rivala odigran na Dušanovcu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.