Ekipa OFK Bačka će u okviru 18.kola Super lige Srbije na svom stadionu ugostiti kruševački Napredak. Domaćini sa puno respekta dočekuju ’’čarapane’’, ali se nadaju osvajanju sva tri boda.

Pred duel sa Kruševljanima domaćini imaju samo reči hvale za rivala, pre svega zbog kvaliteta tima i odlične forme u kojoj se trenutno nalaze. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba ’’plavih’’ Dragan Đorđević koji je istakao da ipak veruje da će njegova ekipa biti na željenom nivou:

’’Sutra nas očekuje još jedna u nizu interesantna i teška utakmica koju ćemo pokušati da dobijemo. Još boli poraz protiv Spartaka, gde je bilo nekih kikseva, te smo ovu nedelju iskoristili da zategnemo igrački kadar i kompletnu svlačionicu. Imamo određenih kadrovskih problema pred sutrašnju utakmicu. Čekamo velikog protivnika, odličnu ekipu koja u poslednja četiri susreta ima sve pobede. Napredak je klub koji je veliki i koji je u staroj Jugoslaviji igrao Evropu. Ekipu vodi Milorad Kosanović kojeg svi poznajemo, odličan i iskusan trener, te svi znamo kako on radi i kakve rezultate ima. Nadam se i verujem u svoj tim i borićemo se za boje kluba. Moram i to da kažem da ima još dosta da se igra. Očekujem da, počevši od kapitena i ostalih igrača, da izađemo orni, spremni i kadri, kako u ovu tako i svaku narednu utakmicu, da osvojimo toliko bodova da budemo otprilike na sredini tabele.’’

Meč 18.kola Super lige Srbije između OFK Bačka i Napretka igra se sutra, u petak 30.novembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.