Ekipa Zemuna u okviru 18.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Optimizam je prisutan, a očekuje se težak meč i osvajanje važnih bodova.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa optimizmom, ali i oprezom, jer je sa druge strane trener koji ih jako dobro poznaje. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Dejan Đurđević koji je istakao da sigurno neće biti lako, ali da očekuje pobedu:

’’Svaka utakmica je veoma važna, a naša očekivanja pred ovaj susret su da probamo da pobedimo. Ne vidim nijedan razlog da ne bude tako, ali da će biti lako sigurno neće. Pre svega u protivničkom timu je čovek koji je trenirao našu ekipu veoma dugo i poznaje je u dušu. Siguran sam da će uraditi dosta dobrih stvari za njegov tim da nas onemogući. Međutim, posle dobre reakcije cele naše ekipe i timskog duha koji je preovladao i koji sve više ulazi u svlačionicu i na teren, moram se nadati da će to biti jako dobro. Momci su potpuno svesni značaja i važnosti ove utakmice, jer sledeću igramo sa Partizanom. Osvojen bod u Novom Sadu bi izgubio na značaju ukoliko ne ostvarimo trijumf sutra. Pobede nam niko ne garantuje, njih moramo da zaslužimo. Imamo određenih problema sa virusom koji pojedini igrači imaju, male temperature i upale grla. Videćemo danas na poslednjem treningu kakvo je definitivno stanje i na koga možemo da računamo pred sutrašnju utakmicu.’’

Meč 18.kola Super lige Srbije između Zemuna i Radnika igra se sutra, u subotu 01.decembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.