Niški Radnički u okviru 19.kola Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca. Gosti imaju ulogu apsolutnog favorita, ali su i sami svesni da ih čeka izuzetno težak zadatak.

Tokom čitave sezone Nišlije postižu jako dobre rezultate, pa je potpuno jasno da i u ovaj meč ulaze sa maksimalnim samopouzdanjem. Ipak, pomoćni trener u stručnom štabu niškog superligaša Vidak Bratić ocenio je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da njegov tim čeka najteže u poslednjih nekoliko kola:

’’Voždovac je kvalitetna ekipa koja predstavlja spoj mladosti i iskustva i nas njihova pozicija na tabeli neće zavarati, jer su oni mnogo bolji tim nego što to njihovo 13.mesto pokazuje. Mi ih veoma respektujemo, ali znamo šta nam je zadatak u ovom meču. Ovo je možda i najteže gostovanje u poslednjih šest-sedam kola. Voždovac je ekipa sa mnogo iskusnih, ali i talentovanih igrača. Znamo cilj, idemo da se nadigravamo i pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat. Nadam se da ćemo uspeti u tome.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog igra se danas, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.