Šabačka Mačva u okviru 20.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da nakon dve dobre partije pred svojim navijačima stignu do važnih bodova.

Ekipa Mačve je nakon pobede nad ekipom Čukaričkog i remija u Novom Sadu na dobrom putu da u samom finišu jesenje polusezone značajno popravi svoju poziciju u borbi za plasman u plej-of. Šef stručnog štaba šabačkog superligaša Darko Tešović istakao je da ga veoma raduje motiv koji vidi kod igrača:

’’Naš stav se ne menja, sve utakmice od kada sam ovde u Mačvi, pa i ovaj meč koji ćemo odigrati u nedelju su po istom principu. Mi možemo i želimo da pobedimo te utakmice, neke smo uspeli, neke ne, jer i ne zavisi uvek od nas, nego i od protivnika. Ekipu Radnika dosta dobro poznajemo, a mene veoma raduje što su moji momci napravili odličan rezultat protiv Čukaričkog, potom dobar protiv Vojvodine, mada i sada ne mogu da se otmem mišlju da smo mogli i više da uradimo u Novom Sadu. U ovu utakmicu ulazimo sa mnogo motiva, najbitniji je taj sportski, jer igramo pred našom publikom sa kojom se nećemo videti do proleća. Vremenski uslovi će biti dobri, tako da bi bio red da ostavimo dobar utisak i da se sa pobedom od njih oprostimo. Momci su svesni značaja ove utakmice, jer nam donosi i jednu mirnoću u svemu što sledi. Imamo samo jedan kadrovski problem zbog Ristivojevića koji je zadobio, sreća ne preterano ozbiljnu povredu u susretu sa Vojvodinom, tako da ulazimo u utakmicu vrlo motivisani i jaki, sa jasnim ciljem da je rešimo u našu korist.’’

Meč 20.kola Super lige Srbije između Mačve i Radnika igra se sutra, u nedelju 09.decembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.