Surdulički Radnik u okviru 20.kola Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve. Biće to prilika da nastave seriju dobrih rezultata, ali nema sumnje da ih čeka izuzetno teško gostovanje.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon tri pozitivna rezultata, dve pobede i jednog remija, ali stručni štab nije zadovoljan zbog padova u igri u pojedinim periodima tih susreta. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef struke surduličkog tima Milan Milanović istakavši da ipak veruje u osvajanje bodova i ovog vikenda:

’’Na svakoj utakmici po nekih petnaestak minuta imamo nekakvo ispadanje iz igre, to može biti rezultat slabije koncentracije, no odlično smo prošli sa Lučanima, Zemunom, Radom, Dinamom. Moj cilj je da ustalimo formu tokom cele utakmice, što mislim da nećemo stići u ova dva predstojeća kola. No, eto dobrog osnova za nastavak prvenstva nakon zimskih priprema. Verujem da ćemo na osnovu neke borbenosti, hrabrosti i preduzimljivosti uspeti da dođemo do bodova ovog vikenda.’’

Meč 20.kola Super lige Srbije između Mačve i Radnika igra se sutra, u nedelju 09.decembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.