Beogradski Partizan u prvom susretu 21.kola Super lige Srbije u Humskoj dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Domaći tim ima ulogu favorita, a pobeda je od velike važnosti za mirniji odlazak na zimsku pauzu.

Crno-beli u ovaj meč ulaze sa željom da uz još jednu dobru partiju odu na zimsku pauzu, a prethodni duel sa ’’građevinarima’’ vide kao model kako treba igrati ubuduće. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Zoran Bata Mirković koji je tom prilikom istakao da je sve puno lakše kada se gol postigne na vreme:

’’Poslednja utakmica u polusezoni. Mačva je čvrsta, borbena ekipa, često igra na granici dozvoljenog. Čeka nas težak zadatak, a vidim da prognoza vremenska za sutra nije najidealnija. Marko Janković je jedini van stroja, njega čega operacija u Minhenu za par dana, svi ostali su u stroju. Svi smo malo umorni, odigralo se dosta utakmica u ovih pet meseci. To je vidno po povredama koje su bile u poslednjih par nedelja. Nešto je bilo i zbog zamora, a nešto i zbog udaraca. Nema više ili manje motivacije zbog pauze, mi imamo obavezu da odigramo maksimalno. Na Banjici je bila dobra utakmica, bilo je dobrih i pre te sa Radom, tako bi trebalo da igramo. Kad se da gol na vreme, pa i drugi, sve je lakše. Fudbal je živa stvar, može da ode u drugom pravcu. Sa Mačvom isto tražim da postignu gol na vreme.’’

Meč 21.kola Super lige Srbije između Partizana i Mačve igra se danas, u petak 14.decembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.