Ekipa Zemuna u okviru 21.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Domaćini u ovom susretu imaju ulogu favorita, ali ne treba zaboraviti da se oba tima ne mogu pohvaliti dobrim rezultatima, niti bodovnim saldom.

Zemunski tim je u prethodnih šest kola osvojio samo dva boda, domaćinstvo u duelu sa ’’fenjerašem’’ šansa je da se konačno ostvari pobeda, ali se svi u klubu sećaju njihovog prethodnog susreta koji su Vranjanci rešili u svoju korist. Šef stručnog štaba zeleno-plavih Dejan Đurđević istakao je u svojoj izjavi za medije datoj pred ovaj susret da treba biti oprezan, između ostalog i zbog vremenskih uslova:

’’Očekivanja su kao pred svaku utakmicu koju igramo kod kuće, da osvojimo sva tri boda. Spremamo se pred ovaj nimalo lak susret i sami sebi smo nametnuli određeni pritisak, iako igramo protiv ekipe koja je poslednja na tabeli. To nas neće zavarati, pogotovo što znamo kakvi nas vremenski uslovi očekuju. Кvalitet je sigurno na našoj strani, ali on se gubi u tim okolnostima u odnosu na htenje, volju i angažovanje. Pobeda nam je potrebna kao "hleb naš nasušni", da bi završili u pozitivnom raspoloženju sezonu. Takođe, želimo da skupimo neki bod više, koji će biti jako važan u nastavku prvenstva. Imamo problema, par igrača koji vuku povrede sigurno neće igrati. Loši uslovi za igru i teški tereni su to dodatno pogoršali. Međutim, nema alibija, moramo da izađemo sutra i pokušamo da osvojimo tri važna boda.’’

Meč 21.kola Super lige Srbije između Zemuna i Dinama igra se sutra, u subotu 15.decembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.