Kruševački Napredak u okviru 21.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Domaćini žele da završe jesenji deo sezone pobedom, a vremenski uslovi će sigurno učiniti ovaj meč mnogo težim da se do tog cilja dođe.

Ekipa Napretka je u prethodnom kolu prekinula sjajan niz utakmica bez poraza, aktuelni šampion je u ovom trenutku bio mnogo snažniji, ali u meč sa drugoplasiranim Nišlijama ’’čarapani’’ ulaze sa ambicijom da osvoje sva tri boda. O tome je u izjavi za medije datoj uoči ovog susreta govorio i šef stručnog štaba Milorad Kosanović koji je istakao da će težak teren sigurno uticati na igru njegovog tima, ali da je cilj pozitivan rezultat:

’’Pred nama je utakmica koja treba da bude hit sezone u Kruševcu, jedna radost za nas učesnike i za publiku, ukoliko nam vremenski uslovi to dozvole. Žao mi je zbog toga, jer mi sada ne pričamo o tome kako ćemo odigrati utakmicu, već da li će padati sneg. Na nama je da odigramo utakmicu kao da je sve u redu. Biće teško jer je teren loš i raskvašen, pretežak, i mislim da će to biti sve samo ne fudbal.Mi ćemo pokušati da odigramo što bolje možemo i da dođemo do bodova. Mnogo smo ih ove godine prosuli, a ne bi bilo lepo da tako i završimo, mada ovoga puta nećemo biti direktno odgovorni za rezultat. Nastojaćemo da ga napravimo ako ikako možemo da bude pozitivan.’’

Meč 21.kola Super lige Srbije između Napretka i Radničkog prvobitno je trebao da se igra u nedelju 16.decembra 2018.godine, ali će zbog vremenskih uslova ipak biti odigran dan kasnije, u ponedeljak 17.decembra, sa početkom u 15:00 časova. Zbog odlaganja ovog susreta otkazan je i planirani direktan televizijski prenos na TV Arena sport.

FOTO: fknapredak.rs