Direktor takmičenja Super lige Srbije Vladimir Bulatović, kao nadležni takmičarski organ, doneo je danas odluku o žalbi fudbalskog kluba Partizan izjavljenoj na regularnost utakmice 21.kola između FK Partizan i FK Mačva odigrane 14.decembra 2018.godine.

Žalba fudbalskog kluba Partizan izjavljena na regularnost susreta 21.kola Super lige Srbije između FK Partizan i FK Mačva, odigranog 14.decembra 2018.godine sa početkom u 18:00 časova i završenog rezultatom 0:0, odbijena je od stane direktora takmičenja, gospodina Vladimira Bulatovića. U obrazloženju ove odluke navedeno je da je na osnovu izveštaja i zapisnika nadležnih organa, kao i pregledanja video snimaka, nepobitno utvrđeno da tom prilikom nije došlo do povrede Pravila fudbalske igre i da žalba fudbalskog kluba Partizan nema osnova i pravnog utemeljenja za uvažavanje iste. Takođe se navodi da je utvrđeno da su pre početka susreta postojali svi uslovi za početak utakmice u predviđeno vreme, da je fudbalski klub Partizan preduzeo sve potrebne mere da se teren osposobi za odigravanje uz insistiranje da utakmica bude odigrana u zakazanom terminu, kao i da je nakon njenog početka odluka o eventualnom prekidu zbog nastupanja više sile isključivo u nadležnosti sudije određenog da vodi ovu utakmicu, a ne direktora takmičenja.

Nezadovoljna strana protiv ove odluke može uložiti žalbu Komisiji za žalbe Fudbalskog saveza Srbije u roku od osam dana od dana prijema iste.