Zimski prelazni rok za sezonu 2018/19 donosi kao i uvek velike kadrovske promene u svim superligaškim klubovima, a mi ćemo kada su u pitanju dolasci igrača pratiti dešavanja na dnevnom nivou i izveštavati vas samo o zvaničnim transferima.

(13/02/2019 – Spartak ŽK) – Još jedno predstavljanje novajlija u Subotici

Pored Lazara Tufegdžića o čijem transferu smo već pisali uprava Spartaka je na prigodnoj konferenciji za medije predstavila još trojicu novajlija. Ugovore sa ’’golubovima’’ potpisali su i Vladimir Otašević, Nikola Tripković i Đorđe Radovanović.

Vladimir Otašević (32) je rođen u Novoj Varoši, igra na poziciji centralnog beka, a karijeru je započeo u čačanskom Borcu. Nastupao je potom za Metalac, Spartak, Radnički 1923, Novi Pazar, Mladost iz Lučana, ponovo Metalac i Borac iz Čačka, odakle je i stigao u Suboticu.

Nikola Tripković (21) je rođen u Čačku, igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je takođe započeo u čačanskom Borcu. Jedno vreme je kao pazajmljeni igrač nastupao i za Polet iz Ljubića.

Đorđe Radovanović (25) je rođen u Beogradu, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a u mlađim kategorijama nastupao je za Obrenovac 1905, Crvenu zvezdu i portugalski Nacional. Tokom seniorske karijere nastupao je za portugalski Uniao Madeira, Čukarički, Sinđelić, Zemun, Dinamo iz Vranja i Bežaniju, odakle je i stigao u Suboticu.


FOTO: fkspartak.com

(12/02/2019 – Čukarički) – Trojica prvotimaca produžila ugovore sa ’’brđanima’’

Uprava fudbalskog kluba Čukarički dogovorila je nastavak saradnje sa još trojicom važnih prvotimaca. Paraf na nove ugovore stavili su Darko Puškarić, Miroslav Bogosavac i Boris Kopitović.

Darko Puškarić (33) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji centralnog beka, a tokom karijere je nastupao za Novi Sad, Spartak, Vojvodinu i Čukarički. Na Banovo brdo je stigao u julu 2017.godine, a tokom aktuelne sezone zabeležio je 17 superligaških nastupa, uz jedan postignut pogodak.


FOTO: fkcukaricki.com

Miroslav Bogosavac (22) je rođen u Sremskoj Mitrovici, igra na poziciji levog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama Partizana. Tokom seniorske karijere nastupao je za Teleoptik, Partizan i Čukarički. Na Banovo brdo je stigao u februaru 2017.godine, a tokom aktuelne sezone zabeležio je 20 superligaških nastupa, uz jedan postignut pogodak. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-18, U-19, U-21).


FOTO: fkcukaricki.com

Boris Kopitović (24) je rođen u Podgorici, igra na poziciji centralnog beka, a tokom karijere je nastupao za Budućnost iz Podgorice, izraelski Hapoel Acre, Mladost iz Podgorice i Čukarički. Na Banovo brdo je stigao u januaru 2017.godine, a tokom aktuelne sezone zabeležio je 16 superligaških nastupa, uz tri postignuta pogotka. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore ( U-19, U-21), kao i 4 nastupa za najjaču selekciju te države.


FOTO: fkcukaricki.com

(12/02/2019 – Radnik) – Surduličani angažovali još jedno pojačanje

Mladi fudbaler Lazar Kojić novo je pojačanje surduličkog Radnika za nastavak šampionata. On je sa ovim klubom potpisao ugovor na dve i po godine.

Lazar Kojić (20) igra na poziciji centralnog veznog igrača, a karijeru je započeo u fudbalskom klubu Brodarac. Nakon toga nastupao je za holandsku ekipu Fortuna Sittard i OFK Bačka. Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-18, U-19).


FOTO: fk-radnik.com

(11/02/2019 – Proleter) – Novosađani predstavili četvoricu novajlija

Uprava novosadskog Proletera predstavila je četiri pojačanja za prolećni deo šampionata. Ugovore sa ovim klubom potpisali su Miloš Jokić, Predrag Govedarica, Jozef Ovusu Bempah i Klimako Pinta Leandra.

Miloš Jokić (31) je rođen u Čačku, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama kragujevačkog Radničkog 1923. Tokom seniorske karijere nastupao je za Mokru Goru, Radnički 1923, čačanske ekipe Borca i Slobode, Metalac, Olimpik iz Sarajeva, Čukarički, BASK, mađarske ekipe Szolnok i Vasas, ukrajinski Metalurg, grčke ekipe PAS Lamia, Trikala i Doxa Dramas, kao i Dinamo iz Vanja, odakle je i stigao u Novi Sad. Zabeležio je i dva nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-19).

Predrag Govedarica (34) je rođen u Beogradu, igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Čukarički. Tokom seniorske karijere nastupao je za Čukarički, Srem, Mladenovac, Bežaniju, Napredak, kao i kazahstanske ekipe Irtysh, Akzhayik i Taraz, odakle je i stigao u Novi Sad.

Džozef Ovusu Bempah (23) je rođen u Gani, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Real Tamale, Hearts of Oak, Bechem United, Vojvodinu, meksičku ekipu Murciélagos i Slobodu iz Užica, odakle je i stigao u Novi Sad. Zabeležio je i nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje (U-20).

Klimako Pinto Leandro (25) je rođen u Brazilu, igra na poziciji centralnog beka, a u mlađim kategorijama nastupao je za atinski Olympiacos. Tokom seniorske karijere natupao je i za Doxa Dramas, AEL Kalloni, PAS Giannina, Trikala, kiparsku ekipu Doxa Katokopias, kao i Olympiacos Volos, odakle je i stigao u Novi Sad.


FOTO: Facebook/FK Proleter Novi Sad

(11/02/2019 – Radnik) – Pojačanje u ofanzivnom delu surduličkog tima

Surdulički Radnik je pred početak prolećne polusezone dogovorio angažovanje još jednog značajnog pojačanja. Dvogodišnji ugovor potpisan je sa mladim Urošem Damnjanovićem.

Uroš Damnjanović (24) je rođen u Beogradu, igra na poziciji levog krila, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Rad. Tokom seniorske karijere nastupao je za Rad, Teleoptik, Sinđelić, Partizan, slovački Slovan iz Bratislave i Radnički iz Niša. Zabeležio je i nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-21).

(08/02/2019 – Crvena zvezda) – Mirko Ivanić zatvorio spisak zimskih pojačanja

Uprava Crvene zvezde je nakon nekoliko neuspešnih pokušaja konačno uspela da realizuje transfer Mirka Ivanića. Crnogorski reprezentativac je potpisao ugovor na tri i po godine i u beogradu će sačekati povratak novih saigrača sa priprema.

Mirko Ivanić (25) je rođen u Bačkom Jarku, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a karijeru je započeo u novosadskoj Vojvodini. Kao pozajmljeni fudbaler tog kluba nastupao je i za Proleter, a re tri godine postao je član beloruske ekipe BATE Borisov, odakle je i stigao u Ljutice Bogdana. Zabeležio je osam nastupa za nacionalnu selekciju Crne Gore, uz jedan postignuti pogodak.


FOTO: crvenazvezdafk.com

(08/02/2019 – Rad) – Građevinari predstavili zimska pojačanja

Građevinari su tokom zimske pauze angažovali osam pojačanja u svim linijama tima koja su sada i zvanično predstavljena. Ugovore sa ekipom iz Banjice potpisali su Dušan Stević, Goran Smiljanić, Vladimir Volkov, Milorad Balabanović, Miloš Trifunović, Mladen Živković, Branislav Jovanović i Đorđe Bašanović.

Dušan Stević (23) je rođen u Brusu, igra na poziciji desnog beka, a tokom karijere je nastupao za kragujevački Radnički 1923, grčki Panserraikos Serres i makedonski Rabotnički, odakle je i stigao na Banjicu.

Goran Smiljanić (29) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji desnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama novosadske Vojvodine. Tokom seniorske karijere nastupao je za Inđiju, Vojvodinu, Bežaniju, Kolubaru, OFK Bačka, Hajduk iz Beške i ponovo Inđiju, odakle je i stigao na Banjicu.

Vladimir Volkov (32) je rođen u Nišu, igra na poziciji levog beka, a tokom karijere je nastupao za BSK iz Borče, portugalski Portimonense, OFK Beograd, moldavski Sheriff, Partizan, belgijski Mechelen, Radnički iz Niša, Rad i kiparski Ermis Aradippou, odakle se i vratio na Banjicu. Zabeležio je i veći broj nastupa za nacionalnu selekciju Crne Gore.

Milorad Balabanović (29) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Novi Sad, Proleter, Spartak, OFK Bačka, Borac iz Čačka i ekipu Krpe iz BiH.

Miloš Trifunović (34) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Kasnije je nastupao za Beograd sa Karaburme, Jedinstvo iz Bijelog Polja, švedski Carlstad United, Borac iz Čačka, Javor Matis, Crvenu zvezdu, uzbekistanski Bunyodkor, kineski Liaoning, kazahstanski Atyrau, Radnički iz Niša, australijski Newcastle United, kazahstanski Ordabasy, Vojvodinu, Radnik, Mladost iz Lučana i uzbekistanski Olmaliq, odakle je i stigao na Banjicu.

Mladen Živković (29) je rođen u Požarevcu, igra na poziciji golmana, a u mlađim kategorijama je nastupao za Carevac i VGSK iz Velikog Gradišta. Tokom seniorske karijere nastupao je za Železničar iz Požarevca, Slogu iz Petrovca na Mlavi, Smederevo, Donji Srem, bugarski Chernomorets Burgas, Sinđelić iz Beograda, Novi Pazar i Radnički iz Niša, odakle je i stigao na Banjicu.

Branislav Jovanović (33) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a tokom karijere je nastupao za Jedinstvo iz Surčina, Beograd sa Karaburme, kiparski Ethnikos Achnas, Napredak, Partizan, Rad, Voždovac, kao i izraelske klubove Hapoel Acre, Hapoel Ashkelon i Hapoel Ramat Gan, odakle je i stigao na Banjicu. Zabeležio je i jedan nastup za nacionalni tim Srbije.


FOTO: fkrad.rs

Đorđe Bašanović (22) je rođen u Beogradu, igra na poziciji levog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Rad. Nastupao je potom za Brodarac, Čukarički i Zemun, odakle je i stigao na Banjicu. Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-19).


FOTO: fkrad.rs

(08/02/2019 – Vojvodina) – Napadač Bojan Matić iznenadno pojačanje Novosađana

Iako je njegov transfer već objavljen na zvaničnom sajtu superligaša Voždovca napadač Bojan Matić je ipak potpisao ugovor sa novosadskom Vojvodinom. On je sa ovim klubom potpisao dvogodišnji ugovor i već se priključio novim saigračima.

Bojan Matić (27) je rođen u Zrenjaninu, igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u Jedinstvu iz Novog Bečeja. Kasnije je nosio dres Sente, Zemuna, Loznice, Mačve i južnokorejskog Seula, odakle je i stigao u ekipu Vojvodine.

(06/02/2019 – OFK Bačka) – Nemanja Ilić ostaje u Bačkoj Palanci, potpisan novi ugovor

Ekipa OFK Bačke dobila je nenadano pojačanje, jer se u ekipu nakon nerealizovanog transfera vratio prvotimac Nemanja Ilić. Defanzivac ''plavih'' je ugovorom produžio vernost klubu na još godinu dana i stavio se na raspolaganje stručnom štabu.

Nemanja Ilić (26) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji centralnog beka, a karijeru je započeo u fudbalskom klubu Obilić iz Zmajeva. Pre dolaska u Bačku Palanku nastupao je i za ekipu ČSK iz Čelareva, a za ''plave'' je tokom jesenje polusezone zabeležio 21 superligaški nastup.


FOTO: fkbacka.com

(06/02/2019 – Voždovac) – Dva značajna pojačanja u redovima ''zmajeva''

Uprava fudbalskog kluba Voždovac nastavila je sa dovođenjem značajnih pojačanja, a nova akvizicija je dobro poznato ime u našoj ligi, Nikola Trujić. On se već priključio novim saigračima na pripremama.

Nikola Trujić (26) je rođen u Boru, igra na poziciji levog krila, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Partizan. Tokom seniorske karijere je nastupao i za Teleoptik, Smederevo, izraelski Hapoel Acre, Partizan, Napredak, Vojvodinu, ruski Tosno i rumunski Botosani, odakle je i stigao u ekipu Voždovca. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-19, U-20, U-21).


FOTO: fkvozdovac.rs

(04/02/2019 – Crvena zvezda) – Mladi reprezentativac novo pojačanje crveno-belih

Najave iz Ljutice Bogdana su se obistinile i Milan Gajić je danas predstavljen kao novo veliko pojačanje lidera šampionata. Mladi reprezentativac je potpisao ugovor na tri i po godine i već sutra će se priključiti novim saigračima koji se nalaze na pripremama u Antaliji.

Milan Gajić (23) je rođen u Vukovaru (Hrvatska), igra na poziciji desnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama OFK Beograda. Nako uspešnih nastupa za seniorski tim ‘’romantičara’’ prešao je u francuski klub Bordeaux, odakle se nakon tri i po godine i vratio u Beograd. Zabeležio je veliki broj nastupa za sve mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje, a bio je član šampionske ekipe koja je 2015.godine osvojila titulu na Svetskom prvenstvu (U-20) održanom na Novom Zelandu.


FOTO: crvenazvezdafk.com

(03/02/2019 - Voždovac) - Sjajni vezista Lazar Arsić predstavljen na ''krovu''

Novo veliko pojačanje ekipe Voždovca je vezni fudbaler Lazar Arsić koji je postpisao jednoipogodišnji ugovor, nakon čega će se priključiti ekipi koja se u Turskoj priprema za nastavak šampionata.

Lazar Arsić (27) je rođen u Beogradu, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Obilić, mađarske ekipe Vasas i Lombard Papa, kragujevački Radnički 1923, grčki Apollon Smyrnis, Radnik, Radnički iz Niša i Vojvodinu, odakle je i stigao na Dušanovac. Za novosadski tim je tokom jesenje polusezone zabeležio 20 superligaških nastupa, uz dva postignuta pogotka.


FOTO: fkvozdovac.rs

(01/02/2019 – Voždovac) – Dragoljub Srnić novo pojačanje ''zmajeva''

Uprava fudbalskog kluba Voždovac angažovala je još jedno značajno zimsko pojačanje. Novim saigračima već se priključio Dragoljub Srnić koji će potpisati ugovor na jednu i po godinu.

Dragoljub Srnić (27) je rođen u Šapcu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a tokom juniorske karijere nastupao je za ekipe Mačve i Crvene zvezde. Seniorsku karijeru gradio je igrajući za Sopot, Čukarički i poljski Slask, odakle je i stigao na Dušanovac.


FOTO: fkvozdovac.rs

(31/01/2019 – Spartak ŽK) – Lazar Tufegdžić novo pojačanje ''golubova''

Subotički Spartak je predstavio još jedno pojačanje za prolećni nastavak šampionata. Novi fudbaler ''golubova'' je mladi Lazar Tufegdžić koji je potpisao ugovor na tri i po godine.

Lazar Tufegdžić (21) je rođen u Valjevu, najbolje se snalazi na poziciji levog krila, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda. Nastupao je i za Bežaniju, OFK Beograd i Sinđelić, odakle je i stigao u Suboticu. Tokom jesenje polusezone zabeležio je 21 prvoligaški nastup i postigao 7 pogodaka. Zabeležio je jedan nastup za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-17).


FOTO: fkspartak.com

(29/01/2019 – Radnički Niš) – Novo pojačanje Nišlija stiglo iz Austrije

Uprava niškog superligaša Radničkog angažovala je još jedno pojačanje, a novi fudbaler ovog kluba je vezni fudbaler Aleksandar Kostić. Mladi austrijski državljanin srpskog porekla potpisao je ugovor na dve i po godine, a stigao je kao slobodan igrač.

Aleksandar Kostić (23) je rođen u Beču, najbolje se snalazi na desnom boku veznog reda, a ponikao je u mlađim kategorijama bečke ekipe Rapid. Tokom seniorske karijere nastupao je i za bečke klubove WSC i First Vienna, a 2017.godine vratio je u ekipu Rapida. Tokom jesenje polusezone zabeležio je 11 nastupa u svim takmičenjima i postigao jedan pogodak.


FOTO: fkradnickinis.rs

(25/01/2019 – Crvena zvezda) – Iskusni Vujadin Savić još tri i po godine u crveno-belom dresu

Nakon nekoliko prvotimaca koji su već produžili ugovore sa fudbalskim klubom Crvena zvezda nastavak saradnje dogovoren je i sa iskusnim Vujadinom Savićem. On će prema novom ugovoru i naredne tri i po godine provesti među crveno-belima.

Vujadin Savić (28) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Tokom profesionalne karijere nastupao je za Rad, Crvenu zvezdu, francuski Bordo, nemačke klubove Dynamo Dresden i Arminia Bielefeld, engleski Watford i moldavski Sheriff, odakle je u julu 2017.godine i stigao među crveno-bele. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 17 nastupa u svim takmičenjima. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U-21).


FOTO: crvenazvezdafk.com

(25/01/2019 – Voždovac) – Mladi Strahinja Bošnjak novo pojačanje ’’zmajeva’’

Uprava fudbalskog kluba Voždovac dovela je još jedno značajno pojačanje pred nastavak šampionata. Ugovor na tri i po godine potpisao je mladi Strahinja Bošnjak, dojučerašnji fudbaler Partizana.

Strahinja Bošnjak (19) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Partizan. Kao pozajmljeni igrač crno-belih nastupao je za ekipe Teleoptika i Zemuna, odakle je kao slobodan igrač i stigao na Dušanovac. Tokom aktuelne sezone zabeležio je sedam superligaških nastupa za zeleno-bele. Zabeležio je i veliki broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-16, U-17, U-18, U-19, U-21).


FOTO: fkvozdovac.rs

(24/01/2019 – OFK Bačka) – Još dva pojačanja u Bačkoj Palanci

Ekipa superligaša OFK Bačka jača je za dvojicu novih igrača. Ugovore sa ovim klubom potpisali su Nikola Đurić i Darko Gojković, a obojica su se već priklučila pripremama za nastavak sezone.

Nikola Đurić (29) je rođen u Istoku, može da igra na pozicijama desnog ili centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Obilić. Tokom seniorske karijere nastupao je i za Voždovac, BASK, Novi Pazar, Čukarički, grčku ekipu PS Serres, Rad, albanski Flamurtari, novosadski Proleter i Dinamo iz Vranja, odakle je i stigao u Bačku Palanku. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 10 superligaških nastupa, nakon čega je bio povređen. Potpisao je ugovor na godinu dana.

Darko Gojković (30) je rođen u Peći, igra na poziciji centralnog beka, a tokom karijere je nastupao za beogradski Hajduk, Jedinstvo iz Užica, Bežaniju i uzbekistanski Kokand 1912, odakle je i stigao u Bačku Palanku. Potpisao je ugovor na godinu dana.


FOTO: fkbacka.com

(23/01/2019 – Vojvodina) – Novosađani predstavili prva dva zimska pojačanja

Uprava novosadske Vojvodine predstavila je juče i danas prva dva pojačanja za nastavak šampionata. Prvi je ugovor potpisao nekadašnji igrač ovog kluba Vuk Mitošević, a potom i liberijski internacionalac Seku Kone.

Vuk Mitošević (27) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Vojvodina. Tokom seniorske karijere nastupao je za Vojvodinu, Jagodinu, kazahstanske klubove Kaisar i Aktobe, Javor Matis, Radnik i mađarski klub Kisvárda, odakle je i stigao u Novi Sad. Nastupao je i za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-19, U-21). Potpisao je ugovor na jednu i po godinu.


FOTO: fkvojvodina.rs

Seku Conneh (23) je rođen u Liberiji, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom juniorske karijere nastupao je za USV Elinkwijk, SV Geinoord Nieuwegein, Ajax Amsterdam, RKC Waalwijk i Almere City. Tokom seniorske karijere nastupao je za holandske ekipe Fortuna Sittard i TOP Oss, američki Bethlehem Steel i južnokorejsku ekipu Ansan Greeners, odakle je i stigao u Novi Sad. Zabeležio je i četiri natupa za nacionalni tim Liberije. Potpisao je ugovor na dve godine.


FOTO: fkvojvodina.rs

(23/01/2019 – Partizan) – Crno-beli predstavili i drugo zimsko pojačanje

Nekadašnji fudbaler Partizana Dejan Georgijević ponovo je član crno-belih, ovoga puta kao pozajmljeni igrač. Dogovorena je jednogodišnja pozajmica, uz pravo otkupa ugovora.

Dejan Georgijević (25) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog napadača, a u mlađim kategorijama bio je član Zemuna i Partizana. Tokom seniorske karijere nastupao je i za Teleoptik, Spartak, Inđiju, Voždovac i mađarski Ferencvaroš, odakle je i stigao u Humsku. Nastupao je za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-17).


FOTO: partizan.rs

(23/01/2019 – Napredak) – Kruševljani predstavili šestoricu novih fudbalera

U prostorijama fudbalskog kluba Napredak predstavljena su dosadašnja zimska pojačanja. Ugovore sa ’’čarapanima’’ potpisali su Miloš Zukanović, Stefan Deak, Ivan Đorić, Nikola Aksentijević, Krsta Bojić i Miljan Vukadinović.

Miloš Zukanović (22) je rođen u Splitu (Hrvatska), igra na poziciji centralnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Tokom karijere je nastupao i za holandsku ekipu NAC Breda, kao i francuske ekipe Lens B, Entente i Red Star, odakle je i stigao u Kruševac. Zabeležio je i nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-18). Ugovor je potpisan na dve godine.

Stefan Deak (27) je rođen u Rumi, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Vojvodina. Tokom karijere je nastupao i za Veternik, ruski Spartak Nalchik II, španski Deportivo Fabril, izraelski Hapoel Rishon leZion, kao i mađarske ekipe BFC Siófok, Mosonmagyaróvári i Honved, odakle je i stigao u Kruševac. Nastupao je i za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-16, U-18, U-19). Ugovor je potpisan na godinu dana.

Ivan Đorić (23) je rođen u Nišu, igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Tokom karijere je nastupao i za litvanske ekipe FKV Academy i Ventspils, švajcarske ekipe Sion i Stade Nyonnais, Radnik iz Surdulice i OFK Bačka, odakle je i stigao u Kruševac. Tokom jesenje polusezone zabeležio je 18 superligaških nastupa. Ugovor je potpisan na dve godine.

Nikola Aksentijević (25) je rođen u Kragujevcu, igra na poziciji desnog beka, a u mlađim kategorijama nastupao je za kragujevački Radnički i Partizan. Tokom seniorske karijere nastupao je za Teleoptik, Partizan, holandski Vitesse, OFK Beograd, belgijski Mouscron, Vojvodinu i Radnički iz Niša, odakle je i stigao u Kruševac. Tokom jesenje polusezone zabeležio je 4 superligaška nastupa. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U-17, U-18, U-19, U-21), a zabeležio je i jedan nastup za najjaču selekciju. Ugovor je potpisan na jednu i po godinu.

Krsta Bojić (19) je rođen u Beogradu, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a ponikao je u ekipi Bežanije, odakle je i stigao u Kruševac.

Miljan Vukadinović (26) je rođen u Beogradu, igra na poziciji desnog krila, a tokom juniorske karijere nastupao je za ekipe Rada i beogradskog Hajduka. Tokom seniorske karijere nastupao je za češke ekipe MAS Taborsko, Slavia Prag i Mlada Boleslav, kao i za ekipu Zemuna, odakle je i stigao u Kruševac. Tokom jesenje polusezone zabeležio je 18 superligaških nastupa.


FOTO: fknapredak.rs

(21/01/2019 – Čukarički) – Još dva pojačanja predstavljena na Banovom brdu

Uprava fudbalskog kluba Čukarički angažovala je još dva pojačanja za nastavak šampionata. Ugovore sa ’’brđanima’’ potpisali su Luka Luković i Stefan Kovač.

Luka Luković (22) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a u mlađim kategorijama bio je član Crvene zvezde i Vojvodine. Tokom seniorske karijere nastupao je i za švajcarsku ekipu FC Biel-Bienne, OFK Bačka i belgijski Mouscron. Natupao je i za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-18, U-19). Potpisao je ugovor na tri i po godine.


FOTO: fkcukaricki.com

Stefan Kovač (20) je rođen u Beogradu, takođe igra na poziciji centralnog veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Kao pozajmljeni igrač nastupao je i za ekipu IMT-a. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine (U-17, U-19).


FOTO: fkcukaricki.com

(18/01/2019 – OFK Bačka) – Iskusni defanzivac novo pojačanje ekipe iz Bačke Palanke

Novo pojačanje ekipe OFK Bačka je iskusni defanzivac Dragan Žarković. On se ugovorom obavezao na šestomesečnu saradnju sa ovim klubom i već se priključio saigračima koji se pripremaju za nastavak sezone.

Dragan Žarković (32) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Obilić. Tokom karijere je bio član i Grafičara, BSK-a iz Borče, iranske ekipe Shahrdari Tabriz, Hajduka iz Kule, Novog Pazara, rumunske ekipe Tirgu Mures, kiparskih ekipa Ermis Aradippou i Nea Salamis, Napretka, iranske ekipe Gostaresh Foolad i Radnika, odakle je i stigao u Bačku Palanku. Tokom jesenje polusezone zabeležio je 18 superligaških nastupa za Surduličane.


FOTO: fkbacka.com

(18/01/2019 – Crvena zvezda) – Crveno-beli angažovali najboljeg strelca lige

Uprava Crvene zvezde angažovala je jednog od najboljih igrača domaćeg šampionata Aleksu Vukanovića. On je sa crveno-belima potpisao ugovor na tri godine, a već sutra će se priključiti ekipi koja se trenutno na Kipru priprema za nastavak sezone.

Aleksa Vukanović (26) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji krilnog napadača, a tokom karijere je nastupao za Hercegovac, ČSK iz Čelareva, OFK Bačka i Napredak, odakle je i stigao u Crvenu zvezdu. On je u Kruševcu proveo dve i po sezone, a tokom jesenjeg dela šampionata odigrao je 20 mečeva u okviru Super lige Srbije i postigao 12 pogodaka.


FOTO: crvenazvezdafk.com

(18/01/2019 – Radnik) – Golman Nikola Vasiljević još tri godine u Surdulici

Uoči odlaska ekipe u Tursku na narednu fazu priprema uprava superligaša Radnika dogovorila je produžetak saradnje sa standardnim golmanom, mladim Nikolom Vasiljevićem. On se novim ugovorom obavezao na trogodišnju saradnju sa Surduličanima.

Nikola Vasiljević (22) je rođen u Nišu, igra na poziciji golmana, a tokom karijere je bio član užičke Slobode i niškog Radničkog, odakle je u avgustu 2015.godine i stigao u Surdulicu. Ove sezone je zabeležio 20 nastupa u okviru Super lige Srbije. Bio je član mlađih reprezentativni selekcija naše zemlje (U-16, U-17).


FOTO: fk-radnik.com

(18/01/2019 – Voždovac) – Iskusni Dušan Matović novo pojačanje ’’zmajeva’’

Fudbalski klub Voždovac angažovao je još jednog iskusnog igrača za nastavak šampionata. Ugovor sa ’’zmajevima’’ potpisao je defanzivac Dušan Matović

Dušan Matović (35) je rođen u Beogradu, može da igra na pozicijama levog ili centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Partizan. Tokom karijere je nastupao za slovačke ekipe Podbrezova i Inter Bratislava, litvanski Ekranas, izraelske ekipe Kiryat Shmona, Beitar Jerusalem i Hapoel Kfar Saba, kao i beloruski Minsk.


FOTO: fkvozdovac.rs

(18/01/2019 – OFK Bačka) – Još dva zimska pojačanja u Bačkoj Palanci

Superligaš iz Bačke Palanke angažovao je još dva pojačanja u aktuelnom prelaznom roku. Redove ’’plavih’’ pojačali su Dušan Kuveljić i Nikola Žakula koji su se ugovorom obavezali na jednogodišnju saradnju.

Dušan Kuveljić (26) je rođen u Čačku, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a ponikao je u ekipi čačanskog Borca. Tokom karijere je nastupao i za Slobodu iz Čačka, Polet iz Ljubića, Metalac, Smederevo, Slogu iz Požege, Železničar iz Lajkovca i na kraju ponovo za Borac iz Čačka, odakle je i stigao u Bačku Palanku.

Nikola Žakula (26) je rođen u Beogradu, igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Železničar iz Beograda, Jedinstvo iz Stare Pazove, Novi Sad, Dunav iz Starih Banovaca, ČSK iz Čelareva i Radnik iz Surdulice, odakle je i stigao u Bačku Palanku.


ILUSTRACIJA: fkbacka.com

(17/01/2019 – Partizan) – Predstavljeno prvo zimsko pojačanje crno-belih

Uprava fudbalskog kluba Partizan angažovala je prvo zimsko pojačanje. Trogodišnji ugovor sa srpskim vicešampionom potpisao je Moussa Jailani Njie koji je odmah zadužio dres sa brojem 21 i priključio se saigračima koji se pripremaju za nastavak šampionata.

Moussa Jailani Njie (23) je rođen u Oslu (Norveška), poreklom je iz Gambije, a igra na poziciji levog krila. Tokom karijere je nastupao zaa norveške timove Valerenga, Baerum i Stabek, odakle je i stigao u Humsku. Za Stabek je odigrao 78 mečeva, uz 10 postignutih pogodaka i 19 asistencija.


FOTO: partizan.rs

(16/01/2019 – Radnik) – Surduličani predstavili prva zimska pojačanja

Danas je u Surdulici promovisana prva ti pojačanja u zimskom prelaznom roku. Defanzivci Tomislav Pajović i Ivan Kričak, kao i mladi napadač Bogdan Stamenković, stavili su potpise na ugovore sa fudbalskim klubom Radnik.

Tomislav Pajović (32) je rođen u Užicu, igra na poziciji centralnog beka, a u mlađim kategorijama nastupao je za Budućnost iz Arilja i Partizan. Tokom seniorske karijere nastupao je za Partizan, Zemun, Dinamo iz Vranja, Bežaniju, Čukarički, Rad, moldavski Sheriff, izraelske klubove Hapoel Beer Sheva i Maccabi Shaaraim, Budućnost iz Podgorice i uzbekistanski Navbahor. Potpisao je ugovor do kraja sezone.

Ivan Kričak (22) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a u mlađim kategorijama nastupao je za ekipe Partizana i Rada. Tokom seniorske karijere je nastupao za ekipe Rada, Žarkova i Sinđelića, odakle je i stigao u Surdulicu. Potpisao je ugovor na tri i po godine.

Bogdan Stamenković (20) je rođen u Surdulici, igra na poziciji centralnog napadača, a u mlađim kategorijama nastupao je za ekipu subotičkog Spartaka. U seniorskoj konkurenciji nastupao je za ekipe Spartaka i Bratstva iz Prigrevice. Potpisao je ugovor na četiri godine.


FOTO: fk-radnik.com

(16/01/2019 – Čukarički) – Dvojica prvotimaca ’’brđana’’ produžila ugovore

Dvojica prvotimaca ’’brđana’’, Nemanja Belić i Stefan Šapić, novim ugovorima su produžila saradnju sa ovim klubom. Nemanja Belić će tako po novom ugovoru ostati u Čukaričkom još dve i po, a Stefan Šapić još četiri i po godine.

Nemanja Belić (31) je rođen u Beogradu, igra na poziciji golmana, a tokom karijere je nastupao za OFK Beograd, Palilulac, Radnički iz Obrenovca, Donji Srem, Metalac i Čukarički. Tokom aktuelne sezone zabeležio je tri nastupa u Super ligi Srbije i dva nastupa u Kupu Srbije.

Stefan Šapić (21) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama Čukaričkog. Kao pozajmljeni fudbaler ’’brđana’’ nastupao je i za beogradski Sinđelić. Tokom aktuelne sezone zabeležio je jedanaest nastupa u Super ligi Srbije i jedan nastup u Kupu Srbije.


FOTO: fkcukaricki.com

(16/01/2019 – Radnički Niš) – Nišlije angažovale i četvrto zimsko pojačanje

Uprava niškog Radničkog angažovala je i četvrto zimsko pojačanje, a novi član trenutno drugoplasirane ekipe Super lige Srbije je iskusni vezni fudbaler Damir Kojašević.

Damir Kojašević (31) je rođen u Podgorici, igra na pozicijama krilnog i ofanzivnog veznog igrača, a karijeru je počeo u ekipi Dečića. Tokom karijere je nastupao za poljske ekipe Jagiellonia i Gornik, Zetu iz Golubovaca, Sarajevo, Budućnost iz Podgorice, kazahstansku ekipu Astana, uzbekistanski Loko Tashkent, Mladost iz Podgorice, makedonski Vardar, Vojvodinu i kazahstanski Shakhter Karaganda, odakle je i stigao u Niš. Nastupao je za mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore (U-21), a zabeležio je i osam nastupa za najjaču selekciju, uz jedan postignut pogodak.


FOTO: fkradnickinis.rs

(15/01/2019 – Spartak ŽK) – Subotičani predstavili četvoricu novajlija

Fudbalski klub Spartak predstavio je četiri do sada pristigla zimska pojačanja. Ugovore su potpisali Draško Đorđević, Nemanja Mladenović, Luka Cucin i Nikola Lakčević. Poslednja dvojica su u Suboticu stigli kao pozajmljeni igrači Partizana.

Draško Đorđević (25) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog beka, a u mlađim kategorijama nastupao je za ekipe Obilića, Crvene zvezde i Palilulca. Tokom seniorske karijere je nastupao za Palilulac, Rad, BASK, Donji Srem, Bežaniju, Crvenu zvezdu, OFK Beograd i saudijski Al-Mojzel, odakle je i stigao u Suboticu.

Nemanja Mladenović (25) je rođen u Valjevu, igra na poziciji krilnog napadača, a ponikao je u ekipi OFK Beograda. Tokom karijere je nastupao za Kolubaru, Metalac, norveški Bodo Glimt, Zemun, grčku Larisu i OFK Bačka, odakle je i stigao u Suboticu. Zabeležio je osam nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-19), uz dva postignuta pogotka.

Luka Cucin (20) je rođen u Beogradu, igra na poziciji desnog beka, a u mlađim kategorijama nastupao je za Srem iz Jakova i Partizan. Kao pozajmljeni fudbaler crno-belih nastupao je za Teleoptik. Ove sezone je zabeležio samo jedan nastup u okviru Kupa Srbije za prvi tim Partizana, a pozajmica je šestomesečna. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U-16, U-17, U-18).

Nikola Lakčević (19) igra na poziciji desnog krila, a u mlađim kategorijama nastupao je za ekipe OFK Beograda i Partizana. Tokom jesenje polusezone kao pozajmljeni fudbaler crno-belih nastupao je za Teleoptik zabeleživši 19 prvoligaških nastupa, uz jedan postignut pogodak. Pozajmica na osnovu koje je stigao u Suboticu je šestomesečna.


FOTO: fkspartak.com

(15/01/2019 – Mladost) – Defanzivac Miloš Šatara produžio saradnju sa Lučancima

Uprava lučanske Mladosti produžila je saradnju sa defanzivcem Milošem Šatarom, uprkos povredi zbog koje je već duže vreme van stroja. On se novim ugovorom obavezao na još dve godine saradnje.

Miloš Šatara (23) je rođen u Gradišci (BiH), igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u ekipi Kozare iz Gradiške. U ekipu Mladosti je stigao u julu 2015.godine, a ove sezone je zbog povrede zabeležio samo četiri nastupa u Super ligi Srbije. Nastupao je za mlađe reprezentativne selekcije BiH (U-18, U-19), U-21).


FOTO: fkmladostlucani.com

(14/01/2019 – OFK Bačka) – Uprava OFK Bačka predstavila Nikolu Radovića

Superligaš iz Bačke Palanke angažovao je značajno pojačanje za prolećnu polusezonu. Novi napadač ’’plavih’’ Nikola Radović ugovorom se obavezao na jednogodišnju saradnju.

Nikola Radović (26) je rođen u Kraljevu, igra na pozicijama krilnog i centralnog napadača, a ponikao je u mlađim kategorijama kraljevačke Sloge. Nastupao je i za ekipe Jagodine, BSK iz Borče i Radnik iz Surdulice.


FOTO: fkbacka.com

(11/01/2019 – Voždovac) – Iskusni Predrag Sikimić pojačao napad ’’zmajeva’’

Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku angažovala je i uprava beogradskog superligaša Voždovca. Potpis na jednogodišnji ugovor sa ’’zmajevima’’ stavio je iskusni napadač Predrag Sikimić, nekadašnji prvotimac ovog kluba.

Predrag Sikimić (36) je rođen u Smederevu, igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u ekipi Smedereva. Tokom karijere je nastupao za belgijski Lierse, Timok iz Zaječara, Rad, Vojvodinu, ruske ekipe Amkar i Ural, Radnički 1923, zatim ponovo Smederevo, grčke ekipe Enigiakos i AOK Kerkyra, tajlandski Port, Voždovac, Crvenu zvezdu i kazahstanski Atyrau, odakle se i vratio u Voždovac. Zabeležio je i dva nastupa za mlađe reprezentativne selekcije Srbije i Crne Gore (U-21).


FOTO: fkvozdovac.rs

(10/01/2019 – Radnički Niš) – Marko Živković novo pojačanje, Drinčić ostaje

Uprava fudbalskog kluba Radnički iz Niša uspešno je okončala pregovore sa dvojicom igrača. Defanzivac Marko Živković treće je zimsko pojačanje, dok će iskusni Nikola Drinčić ostati u Nišu do kraja sezone.

Marko Živković (24) je rođen u Smederevu, igra na poziciji desnog beka, a tokom karijere je nastupao za Teleoptik, Partizan, Vojvodinu, litvansku ekipu Suduva i slovačku Dunajska Streda. Sa ekipom Partizana je osvojio jednu šampionsku titulu (2012/13), a sa ekipom Vojvodine jedan trofej u Kupu Srbije (2013/14). U Niš je stigao kao slobodan igrač, nakon jesenje polusezone bez angažmana.


FOTO: fkradnickinis.rs

Nikola Drnčić (34) je rođen u Beogradu, igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a tokom juniorske karijere nastupao je za Partizan. Tokom seniorske karijere nastupao je za Teleoptik, Partizan, Spartak, Banat, turski Gaziantepspor, ruske klubove Amkar, Spartak Moskva i Krasnodar, zatim ponovo Partizan, izraelski Makabi iz Haife, Rad i Čukarički, odakle je letos stigao u Niš. Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne sekecije Srbije (U21), a kasnije i za najjaču selekciju Crne Gore čiji dres je nosio na 32 susreta i postigao 3 pogotka. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 17 nastupa za ekipu Radničkog i postigao jedan pogodak.


FOTO: fkradnickinis.rs

(31/12/2018 – Crvena zvezda) – Poslednjeg dana 2018.godine predstavljeno i treće pojačanje

Treće zimsko pojačanje crveno-belih predstavljeno je poslednjeg dana 2018.godine. Ugovor na tri i po godine potpisao je dojučerašnji napadač Zlatibora i jedan od najboljih strelaca Prve lige Srbije, Dejan Vidić.

Dejan Vidić (25) je rođen u Kragujevcu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za Napredak iz Markovca, Pobedu iz Beloševca, Karađorđe iz Topole i Zlatibor iz Čajetine, odakle je i stigao u Beograd. Tokom jesenje polusezone zabeležio je 16 nastupa za ekipu Zlatibora u okviru Prve lige Srbije, uz 10 postignutih pogodaka.


FOTO: crvenazvezdafk.com

(25/12/2018 – Radnički Niš) – Mladi fudbaleri Petrović i Čumić pojačali Nišlije

Uprava fudbalskog klub Radnički angažovala je dvojicu mladih i izuzetno talentovanih fudbalera, Petra Petrovića i Nikolu Čumića, čime je pojačana konkurencija u veznom redu.

Petar Petrović (23) je rođen u Malmeu (Švedska), igra na poziciji veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Malme. Kao pozajmiljeni fudbaler tog kluba već je pre četiri godine bio u Radničkom, kao i švedskom Varnamu, da bi potom karijeru nastavio u ekipama Angelholma i Bromapojkarne. Nastupao je za mlađe reprezentativne selekcije Srbije (U-16) i Švedske (U-17, U-18, U-19).  

Nikola Čumić (20) je rođen u Užicu, igra na poziciji desnog krila, a ponikao je u mlađim kategorijama užičke Slobode. Nakon prelaska u prvi tim Užičana ubrzo je karijeru nastavio u ekipi Metalca iz Gornjeg Milanoca, odakle je i stigao u Niš. Tokom jesenje pokusezone zabeležio je 15 nastupa za Milanovčane u domaćim takmičenjima i postigao 5 pogodaka.


FOTO: fkradnickinis.rs

(23/12/2018 – Mladost) – Povratak iskusnog Milana Bojovića u Lučane

Lučanska Mladost je angažovala prvo zimsko pojačanje, a dogovor je postignut sa nekadašnjim napadačem ovog kluba, iskusnim Milanom Bojovićem.

Milan Bojović (31) je rođen u Čačku, igra na poziciji centralnog napadača, a u mlađim kategorijama bio je član Partizana. Tokom karijere je nastupao za Radnički Klupci, Srem, Teleoptik, Čukarički, Jagodinu, Vojvodinu, grčke ekipe Panetolikos i Larisa, izraelski Bnei Sakhnin, Mladost iz Lučana i kazahstanske ekipe Kaisar i Zhetysu.


FOTO: fkmladostlucani.com

(21/12/2018 – Crvena zvezda) – Miloš Vulić drugo zimsko pojačanje crveno-belih

Dosadašnji kapiten kruševačkog napretka Miloš Vulić novo je pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. On se ugovorom obavezao na trogodišnju saradnju sa crveno-belima.

Miloš Vulić (22) je rođen u Kruševcu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Napredak. Prvom timu Kruševljana priključio se u julu 2015.godine i zabeležio 114 nastupa uz 13 postignutih pogodaka. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U-18).


FOTO: crvenazvezdafk.com

(20/12/2018 – Crvena zvezda) – Nemanja Milunović prvo pojačanje aktuelnog šampiona

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda predstavila je prvo zimsko pojačanje. Dvoipogodišnji ugovor sa crveno-belima potpisao je Nemanja Milunović, dosadašnji fudbaler beloruskog BATE Borisova.

Nemanja Milunović (29) je rođen u Čačku, igra na poziciji centralnog beka, a karijeru je započeo u čačanskom Borcu. Pre prelaska u beloruski BATE Borisov nastupao je i za lučansku Mladost. Zabležio je tri nastupa za nacionalni tim Srbije, uz jedan postignut pogodak.


FOTO: crvenazvezdafk.com

(18/12/2018 – Crvena zvezda) – Produžetak ugovora i za desnog beka Filipa Stojkovića

Desni bek crveo-belih Filip Stojković produžio je ugovor sa aktuelnim šampionom. On se tako obavezao na još tri i po godine saradnje sa klubom u kome je ponikao.

Filip Stojković (25) je rođen u Ćupriji, igra na poziciji desnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Pored nastupa za prvi tim crveno-belih nastupao je i za Sopot, Banat iz Zrenjanina, Čukarički i nemački Minhen 1860. U Crvenu zvezdu se vratio tokom jula 2017.godine, a ove sezone je zabeležio 24 nastupa u svim takmičenjima. Bio je član svih mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje, ali je je trenutno član nacionalne selekcije Crne Gore za koju je zabeležio 11 nastupa.


FOTO: crvenazvezdafk.com

(12/12/2018 – Crvena zvezda) – Napadač Milan Pavkov produžio vernost crveno-belima

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov produžio je ugovor sa klubom obavezavši se na četvorogodišnju vernost crveno-belima uz poboljšanje finansijskih uslova.

Milan Pavkov (24) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao i za Novi Sad, Mladost iz Bačkog Petrovca, ČSK iz Čelareva, Vojvodinu i Radnički iz Niša. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 21 nastup u svim takmičenjima, uz 7 postignutih pogodaka.


FOTO: crvenazvezdafk.com