U Surdulici je danas obavljena prozivka igrača Radnika, nakon čega su prvotimci započeli sa treninzima u okviru zimskih priprema za prolećni nastavak šampionata.

Okupljanem i prozivkom igrača, kao i prvim treningom, ekipa Radnika je započela pripreme za prolećnu polusezonu. Nakon više od tri nedelje odmora prvotimci su ponovo ’’upalili motore’’ i uprkos lošim vremenskim uslovima odradili trening na terenu sa veštačkom travom. Tako će biti i tokom narednih desetak dana, a potom se tim i stručni štab sele u Antaliju gde će obaviti drugi deo priprema za nastavak šampionata.


FOTO: fk-radnik.com

Dobrodošlicu timu i novajlijama poželeo je predsednik kluba, Stanislav Tončev, zahvalivši se svima na uzajamnom poverenju, odanosti i poštovanju. Tončev je još jednom čestitao momcima na dosadašnjim rezultatima, sa željom da tako nastave i u budućnosti, a jednom rečenicom tokom obraćanja ukratko je najavio i ambicije kluba: 

’’Radnik od ove polusezone želi da bude spoj mladosti i iskustva. Od danas pravimo tim koji ćete gledati na leto, a to će biti najbolji Radnik do sada.’’


FOTO: fk-radnik.com

Prozivci nisu prisustvovali Dušan Pantelić i Siniša Mladenović, a prve novajlije su štoperi Tomislav Pajović i Ivan Kričak. Pajović u Radnik dolazi iz Uzbekistana, dok mladi Ivan Kričak dolazi iz Sinđelića.

FOTO: fk-radnik.com