Ekipa kruševačkog Napretka započela je pripreme za nastavak šampionata, a prozivci stručnog štaba je prisustvovalo šesnaest prvotimaca.

Prozivkom igrača fudbalski klub Napredak juče je otpočeo pripreme za prolećni deo sezone u okviru Super lige Srbije. Stručnom štabu na čelu sa šefom stručnog štaba Miloradom Kosanovićem javilo se šesnaest prvotimaca, i to: Petrović Nikola, Janković, Andrijanić, Alivodić, Petrović Nemanja, Projić, Veškovac, Kostić, Eskić, Ivanović, Rušević, Marinković, Ilić, Jović, Obradović i Stevanović. Prvotimci Ndiaje i Baha stižu krajem nedelje, a Ostojić i Zec čekaju dogovore oko produžetka ugovora.


FOTO: fknapredak.rs

FOTO: fknapredak.rs

Nekoliko izuzetno važnih igrača napustilo je klub, pa je veliki posao pred stručnim štabom Napretka koji treba da angažuje adekvatna pojačanja na pozicijama koje su zauzimali Vukanović, Vulić i Boranijašević.

Prvi deo priprema  ekipa Napretka će obaviti u Kruševcu, a 23.janura ’’čarapani’’ se sele u tursku Antaliju gde će boraviti do 9.februara. U tom periodu odigraće četiri pripremne utakmice, a za sada su poznata dva protivnika. Prema planu 28.januara protivnik će biti gruzijski Saburtalo, dok će 2.februara protivnik biti ekipa Karpata. Imena preostala dva rivala biće naknadno poznata.


FOTO: fknapredak.rs

FOTO: fknapredak.rs

Nastavak šampionata zakazan je za 16.februar kada će ekipa Napretka biti gost beogradskog Voždovca u okviru 22.kola Super lige Srbije.

FOTO: fknapredak.rs