Uprava OFK Bačka je u prostorijama kluba predstavila novog šefa stručnog štaba Zorana Govedaricu koji će predvoditi ekipu tokom predstojeće prolećne polusezone.

U prostorijama kluba iz Bačke Palanke upriličena je promocija novog šefa stručnog štaba. Nakon odlaska doskorašnjeg šefa struke Dragana Đorđevića predstavljen je njegov naslednik na klupi, Zoran Govedarica. Prisutnim prestavnicima medija prvo se obratio tehnički direktor kluba, Lazar Vještica, koji je pozdravio sve prisutne i istakao da se klub odlučio za ponovnu saradnju sa ovim stručnjakom. On je poželeo novom-staromstrategu ’’plavih’’ puno uspeha i sreće u ispunjavanju zajedničkih ciljeva.

Sportski direktor kluba Mile Tešić je poželeo dobrodoślicu Zoranu Govedaricu i izrazio nadu da će jednim kvalitetnim i dobrim radom i igrama što pre obezbediti opstanak u Super ligi Srbije i ujedno mu čestitao na ponovnom preuzimanju dirigentske palice prvog tima OFK Bačka.


FOTO: fkbacka.com

Zoran Govedarica je pozdravio sve prisutne predstavnike medija  i istakao da je sa oduševljenjem prihvatio poziv čelnih ljudi kluba iz Bačke Palanke i da je odlično upućen u zbivanja u klubu. Naglasio je potom da je u prošlom mandatu uspeo da ostvari ciljeve kluba, te se nada da će to uspeti i ovoga puta. Posle prvog mandata na klupi OFK Bačka imao je odličnu epizodu u Crnoj Gori vodeći Grbalj i Podgoričku Budućnost, ali je zbog porodičnih razloga morao da se vrati u Novi Sad. Posebno je tokom svog obraćanja istakao značaj kluba za navijače, kao i značaj pomoći navijača u ostvarenju ciljeva:

’’Znam šta za navijače Bačke znači sam klub i znam koliko ti navijači nose ekipu i drago mi je što ćemo svi zajedno zajedničkim snagama klub što pre uvesti u mirnu luku  i na vreme obezbediti opstanak. Bačka kao klub zaslužuje mnogo više mesto nego gde se sada nalazi.’’

FOTO: fkbacka.com