Pre dva dana novi šef struke OFK Bačka Zoran Govedarica izvršio je prozivku igrača i održao prvi trening, čime su započele zimske pripreme superligaša iz Bačke Palanke.

Ekipa OFK Bačke od četvrtka se priprema za prolećni nastavak šampionata, nakon prozivke koju je izvršio novi-stari šef stručnog štaba Zoran Govedarica. On je sa svojim pomoćnicima na raspolaganju imao 25 prvotimaca, kao i nekoliko igrača koji su u Bačku Palanku stigli na probu.


FOTO: fkbacka.com/Stojan Maleš

Prema planu i programu priprema koji je prestavio novi šef stručnog štaba ’’plavih’’ igrači će do ponedeljka raditi jednom dnevno, što će biti uvodni deo priprema. Od ponedeljka će igrači trenirati dva puta dnevno, u teretani i na terenu sa veštačkom travom, sve do 22.januara kada se ekipa Bačke Palanke seli u tursku Antaliju, na dvonedeljne pripreme. Pre polaska za Tursku igrači OFK Bačka će odigrati jednu kontrolnu utakmicu, protiv novosadske Vojvodine, koja je zakazana za 19.januar.


FOTO: fkbacka.com/Stojan Maleš

FOTO: fkbacka.com/Stojan Maleš

U Antaliji će ekipa boraviti do 6.februara kada se ekspedicija ’’plavih’’ vraća za Bačku Palanku i nastavlja sa radom sve do početka prolećne polusezone.  Nastavak takmičenja zakazan je za 16.februar kada će ekipa OFK Bačka u okviru 22.kola na svom terenu dočekati beogradski Partizan.

FOTO: fkbacka.com/Stojan Maleš