Šabačka Mačva u okviru 22.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Domaćini ovaj meč dočekuju u odličnom raspoloženju, prezadovoljni odrađenim pripremama.

Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario 6 pobeda, uz 4 remija i 11 poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili 9 pobeda, uz 6 remija i 6 poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski susret ova dva tima odigran je u Lučanima, a gosti iz Šapca su tom prilikom slavili rezultatom 1:2 (1:1).

Šef stručnog štaba crveno-crnih Darko Tešović naglasio je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da je prezadovoljan zalaganjem igrača tokom priprema, kao i da im goste dolazi izuzetno iskusna ekipa:

’’Nadam se da će ovo biti jedno dobro proleće za Mačvu. Ono što je bitno i vitalno za nas, jeste da smo mi spremni za utakmicu sa ekipom Mladosti. Oni su jedna vrlo iskusna i jedna od najstarijih ekipa u ligi po igračkom kadru. Igrali smo u prvom delu sa njima i pobedili, a ovo je sada jedna specifična utakmica za nas. Momci su prihvatili sve naše zahteve tokom pripremnog perioda i mogu reći da nemam nikakvu zebnju i problem od nastavka prvenstva. Svi su zdravi, imamo samo jedan problem sa kartonima Ivića, a sve ostalo su, što bi rekli treneri, slatke muke. Kada bih mogao sve igrače da stavim u postavu, ja bih to učinio, jer su toliko dobro radili u prethodnom periodu.’’

Meč 22.kola Super lige Srbije između Mačve i Mladosti igra se sutra, u subotu 16.februara 2019.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: fkmacva.com