Ekipa Radnika će u okviru 23.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekati goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Stručni štab Surduličana veruje da će motivacija igrača i dobra priprema utakmice omogućiti ekipi da napravi iznenađenje.

Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu podelili su u Novom Sadu bodove sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone neporaženi, zabeležili su dvadeset pobeda i dva remija, pa sa 62 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 4:0 (2:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu ekipa Crvene zvezde je veoma ubedljivo rešila u svoju korist, a rezultat je bio 6:0 (2:0).

Šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović istakao je da je zadovoljan radom igrača i pripremom utakmice, kao i da je siguran da će motivacija igrača baš protiv najboljeg tima biti na najvišem mogućem nivou:

’’Biće spektakl. Mislim da smo se dobro spremili, kao i uvek igrači su bili koncentrisani na svaki trening i zato mnogo ne brinem. Neki su protivnici jači, neki slabiji od nas, ali mi smo spremni da pružimo dobru igru protiv najbolje ekipe u našem šampionatu. Svaki naš igrač ima ambicije da se dokaže upravo protiv Zvezde. Naše je da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice, odigramo dobro i pokušamo da iznenadimo. Da li ćemo uspeti u tome, videćemo posle utakmice.’’

Meč 23.kola Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se danas, u subotu 23.februara 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.