Beogradski Voždovac u okviru 24.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Poraz od ’’brđana’’ donekle je pokvario raspoloženje zbog sjajne pobede na prolećnoj premijeri, ali stručni štab ’’zmajeva’’ to vidi kao ’’loš dan’’.

Domaćini su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu pretrpeli su poraz na Banovom brdu od ekipe Čukaričkog, a rezultat je bio 3:0 (2:0). Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz sedam remija i devet poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su na svom terenu od ekipe Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 0:1 (0:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Novom Sadu završen je trijumfom ekipe Vojvodine rezultatom 3:0 (1:0).

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić istakao je pred ovaj susret da je Vojvodina tim koji zaslužuje respekt, ali i napomenuo da Voždovac na svom stadionu uvek stremi ka pobedi:

’’Vojvodina nije dobro startovala u prve dve utakmice, ali imala je jako teške protivnike. Uprkos svemu pokazali su da imaju jako dobru ekipu, ali to nas neće sprečiti da stremimo ka našem jedinom cilju, a to je pobeda. Mi smo u prva dva kola pokazali dva lica i ono protiv Napretka moramo da pokazujemo što češće. Protiv Čukaričkog smo imali loš dan, kao i sve ekipe što mogu da imaju, ali ostavljamo tu utakmicu iza sebe. Nemamo kadrovskih problema, svi su spremni za utakmicu. Na našem terenu imamo samo imperativ pobede i pokazaćemo svu snagu koju posedujemo. Na našem terenu moramo mi da se pitamo.’’

Meč 24.kola Super lige Srbije između Voždovca i Vojvodine igra se sutra, u subotu 02.marta 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs