Surdulički Radnik u okviru 25.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Trenutni plasman na tabeli uliva im optimizam da mogu da obezbede plasman u plej-of.

Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su u Nišu u duelu sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 4:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 1:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu završen je pobedom ekipe Voždovca, a rezultat je bio 1:0 (0:0).

Šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović ističe da su ‘’zmajevi’’ izuzetno kvalitetan protivnik, ali da veruje da će preovladati motivacija njegovih igrača:

‘’Uprkos rezultatima u prethodna dva kola ostali smo na osmoj poziciji, poziciji koja vodi u plej-of, te imamo šanse da u mečevima sa Voždovcem, Napredkom i Vojvodinom obezbedimo taj plasman. A bilo bi dobro da i iz utakmica sa strane donesemo koji bod. Što se tiče Voždovca, to je skup iskusnih igrača, iskusna ekipa koja zna da igra. Međutim, ja se nadam da će naš motiv da preovlada i domaći teren koji je u našem slučaju često prednost. Mislim da imamo snage i imamo ambicije da pobedimo Voždovac.’’

Meč 25.kola Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se danas, u sredu 06.marta 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.