Beogradski Voždovac u okviru 25.kola Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika. Osvajanje bodova na gostovanjima u ovom trenutku je glavni cilj stručnog štaba ‘’zmajeva’’.

Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su u Nišu u duelu sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 4:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz četiri remija i trinaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 1:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu završen je pobedom ekipe Voždovca, a rezultat je bio 1:0 (0:0).

Šef stručnog štaba ‘’zmajeva’’ Dragan Aničić istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da se nada da će njegov tim početi da osvaja bodove i na gostovanjima:

‘’Ekipa Radnika nije prijatna na svom terenu, nećemo imati nimalo lak posao. Imaju izuzetno iskusnu ekipu i nije im lako uzeti bodove. Imamo cilj i pokušaćemo da pokažemo više nego na prethodnom gostovanju ekipi Čukaričkog. Nemamo kadrovskih problema, svi smo spremni za utakmicu i nadam se da ćemo od ovog gostovanja početi da uzimamo bodove i na gostovanjima.’’

Meč 25.kola Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se danas, u sredu 06.marta 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs