Subotički Spartak u okviru 26.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Pobeda u Novom Sadu nad ekipom Vojvodine sigurno je popravila atmosferu među golubovima, kao i nivo samopouzdanja, pa će to sigurno pokušati da pretvore u bodove.

Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzima 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu kao gosti su nakon preokreta savladali novosadsku Vojvodinu, a rezultat je bio 1:2. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz pet remija i jedanaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 2:1. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Surdulici završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predrag Rogan istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da su Surduličani odlična ekipa, ali da očekuje da njegov tim nastavi sa dobrim igrama:

’’Znamo da nam u goste dolazi ekipa koja ima ambicije da igra u plej-ofu. Bili smo zajedno na pripremama u Turskuj gde smo videli da se radi o jednoj ozbiljnoj i kvalitetnoj ekipi koja je predvođena jednim od najboljih trenera u Super ligi Srbije, Milanom Švabom Milanovićem. Međutim, mi na krilima pobede iz Novog Sada očekujemo da nastavimo trend dobrih igara, da pokažemo odlučnost i posvećenost i da materijalizujemo osvojena tri boda iz Novog Sada.’’

Meč 26.kola Super lige Srbije između Spartaka i Radnika igra se sutra, u nedelju 10.marta 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fkspartak.com