Zemunci u okviru 27.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuju goste iz Niša, ekipu Radničkog. Stručni štab najavljuje veliku borbu na terenu, ali se i sa puno respekta i opreza govori o protivniku.

Domaći tim je ove sezone ostvario samo tri pobede, uz devet remija i četrnaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Crven zvezde, a rezultat je bio 4:0. Gosti su ove sezone ostvarili dvadeset pobeda, uz pet remija i samo jedan poraz, pa sa 65 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su kao domaćini ekipu Mladosti, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Nišu završen je trijumfom ekipe Radničkog, a rezultat je bio 2:0 (2:0).

’’Nemamo prava da pričamo, samo da pokažemo na terenu igru i želju. Što se Radničkog tiče, njihova pozicija na tabeli govori sve. Кada je neko drugi na tabeli Super lige, a da to nije Crvena zvezda ili Partizan, onda je to velika stvar. Da li je Vojvodina, Radnički ili neko treći, potpuno nebitno. Pozicija Radničkog govori sve o kvalitetu njihovog fudbala. Nemamo pravo da pričamo mnogo više. Svaki put kao i do sada voleo bih da se moji momci pokažu u najboljem svetlu. Bio bih zadovoljan kada bismo ponovili igru iz poslednje utakmice na našem stadionu, protiv Proletera, uz jednu izmenu, da budemo efikasniji. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nam kao i uvek daju veliku podršku. Borba za opstanak je izuzetno teška, a navijači nam puno znače. Bili su uz nas uvek kada je bilo teško, odlično su se pokazali i na Marakani prošlog vikenda.’’

Meč 27.kola Super lige Srbije između Zemuna i Radničkog igra se sutra, u subotu 16.marta 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fkzemun.rs