Beogradski Voždovac u okviru 27.kola Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti. Pobeda nad crno-belima u prethodnoj rundi ulila je veliko samopouzdanje ’’zmajevima’’ pa nema sumnje da će i na ovom gostovanju pokušati da ostvare pobedu.

Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su u Nišu u duelu sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 1:0. Gostujući tim je ove sezone ostvario osam pobeda, uz četiri remija i četrnaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzima 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Partizana, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1 (0:0).

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić svestan je da je gostovanje u Lučanima uvek neugodno, ali ističe da njegov tim dolazi po sva tri boda:

’’Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je u polufinalu Kupa Srbije, čime je dokazala da poseduje odličan kvalitet. Slobodno mogu da kažem da je Mladost među četiri najbolje ekipe u Srbiji. Odlično su odradili prelazni rok, ostali igrači su dugo na okupu i u klubu je odličan trener koji ima kontinuitet rada, što je jako bitno. Naš jedini imperativ je pobeda i ka tome ćemo stremiti. Ne pretimo nikome, ali idemo u Lučane po sva tri boda.’’

Meč 27.kola Super lige Srbije između Mladosti i Voždovca igra se danas, u nedelju 17.marta 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs