Novi šef tručnog štaba Partizana je nekadašnji fudbaler ovog kluba, reprezentativac naše zemlje i sportski funkcioner, Savo Milošević.

Nakon ostavke Zorana Bate Mirkovića na mesto šefa stručnog štaba crno-belih uprava kluba je pronašla rešenje za ovu upražnjenu poziciju. Novi strateg aktuelnog vicešampiona je Savo Milošević, dosadašnji potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i nekadašnji fudbaler ovog kluba i reprezentativac naše zemlje. Zvanična promocija biće održana sutra, u četvrtak 28.marta 2019.godine, sa početkom u 11:00 časova. Priliku za debi na klupi crno-belih Milošević će imati već u nedelju, kada u okviru 28.kola Super lige Srbije ekipa Partizana gostuje u Kruševcu, gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Savo Milošević (49) je rođen u Bijeljini (BiH), a tokom igračke karijere nastupao je za Partizan, englesku ekipu Aston Villa, španske ekipe Zaragoza, Espanyol, Celta i Osasuna, italijansku Parmu, kao i ruski Rubin iz Kazanja. Zabeležio je 103 nastupa za nacionalni tim, uz 37 postignutih pogodaka. Nedavno je stekao profi licencu, a trenersku karijeru započeo je u selekciji Crne Gore, kao asistent selektora Branka Brnovića.

FOTO: partizan.rs