Ekipa Čukaričkog u okviru 28.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Zbog negativnih rezultata u prethodnim duelima sa Surduličanima stručni štab ’’brđana’’ sa puno opreza priprema ovu utakmicu.

Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz osam remija i pet poraza, pa sa 50 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz pet remija i dvanaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Surdulici ekipa Radnika je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0 (0:0).

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Simo Krunić istakao je da je za vreme odsustvovanja njega i grupe igrača zbog reprezentativnih obaveza ostatak ekipe dobro radio, a zatim naglasio da je Radnik ozbiljna ekipa koja im nikako ’’ne leži’’:

’’Znali smo da će na treninzima tokom reprezentativne pauze ostati samo deset igrača, pa smo prema tome i napravili sistem rada. Očigledno je, po onome što sam zatekao pri povratku, da je rađeno veoma dobro. Naravno da nam pričinjava ogromno zadovoljstvo i satisfakciju što Čukarički ima toliki broj reprezentativaca, nadam se da će taj trend biti nastavljen i ubuduće. Surduličani protiv nas u poslednja tri meča nisu izgubili, imaju dve pobede i jedan remi. Ozbiljan su tim, blizu toga da obezbede plasman u plej-of. Čeka nas veoma zahtevna utakmica.’’

Meč 28.kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Radnika igra se sutra, u subotu 30.marta 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: fkcukaricki.com