Ove srede na programu su svi mečevi 29.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, OFK Bačka – Crvena Zvezda i Partizan – Čukarički.

OFK BAČKA – CRVENA ZVEZDA (sreda 03.april, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 29.kola Super lige Srbije igra se danas u Bačkoj Palanci gde ekipa OFK Bačka dočekuje lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Crveno-beli imaju ulogu apsolutnog favorite, ali nema sumnje da će domaćini koji se bore za opstanak dati sve od sebe da osvoje makar jedan bod u ovom duelu. Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz sedam remija i petnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone još uvek neporaženi, uz dvadeset i pet ostvarenih pobeda i tri remija, pa sa 78 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu kao domaćini su savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 2:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na stadionu ‘’Rajko Mitić’’ crveno-beli su rešili u svoju korist, a rezultat je bio 3:1 (2:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom program TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

PARTIZAN – ČUKARIČKI (sreda 03.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 29.kola Super lige Srbije igra se večeras u Humskoj gde ekipa Partizana dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Kriza u kojoj se nalazi domaći tim dovela je do toga da ovaj meč bude borba za treće mesto, a tradicija nam kaže da treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Domaći tim je ove sezone ostvario četrnaest pobeda, uz devet remija i pet poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su kao gosti u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz osam remija i pet poraza, pa sa 53 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na Banovom brdu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1 (0:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom program TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.