Surdulički Radnik u okviru 29.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Pobeda bi značila plasman u plej-of fazu, što je bio i primarni cilj Surduličana u aktuelnoj sezoni.

Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz devet remija i jedanaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 1:3. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Novom Sadu ekipa Vojvodine je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0 (1:0).

Šef stručnog štaba surduličkog superligaša Milan Milanović istakao je da će u ovom susretu, zbog njegove važnosti,  na teren poslati samo najčvršće, najzdravije I najspremnije igrače:

‘’Direktan duel za mesto u plej-ofu, za osmu ili sedmu poziciju. Sami rešavamo svoju sudbinu, dovoljno smo sposobni i kvalitetni da sve rešimo u našu korist. Očekujem čvrstu i kvalitetnu utakmicu, nemamo prostora za kalkulacije, izlazimo u standardnom sastavu. Ono što je bitno je da moramo izvesti najčvršće, najzdravije i najspremnije igrače.’’

Meč 29.kola Super lige Srbije između Radnika i Vojvodine igra se danas, u sredu 03.aprila 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com