Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 31.kola Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika. Svesni su gosti da ih čeka izuzetno teško gostovanje, pa ističu da bi bili zadovoljni i podelom bodova.

Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su, formalno kao gosti, u Surdulici savladali ekipu Dinama, a rezultat je bio 0:3. Gostujući tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz sedam remija i sedamnaest poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzima 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 5:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Bačkoj Palanci kada je ekipa OFK Bačka slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Surdulici kada je ekipa Radnika slavila rezultatom 3:2.

Šef stručnog štaba ‘’plavih’’ Zoran Govedarica istakao je da očekuje jako tešku utakmicu, sa izuzetnom ekipom, kao i da je cilj osvajanje barem jednog boda:

‘’Očekuje nas jedna teška utakmica protiv izuzetne ekipe Radnika koja je spletom nesrećnih okolnosti završila u plej-autu. Radnik je dobro organizovan klub i dobro vođen od strane Milana Milanovića. Mi idemo u Surdulicu da se nadigravamo sa domaćinom i da probamo da odigrano što bolje možemo i probamo da ostanemo neporaženi. Kadrovska situacija u ekipi je mnogo povoljnija, ‘’požuteli’’ se vraćaju, a postoji mogućnost da se posle dužeg vremena u protokolu nađu Spremo i Grabež, posle izlaska iz povreda.’’

Meč 31.kola Super lige Srbije između Radnika I OFK Bačka igra se sutra, u subotu 13.aprila 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkbacka.com