Beogradski Voždovac u okviru 32.kola Super lige Srbije gostuje u Vranju gde će odmeriti snage sa ekipom Dinama. Uloga favorita je nesporna, ali nema sumnje da će ’’zmajevi’’ imati težak zadatak pred vranjskom publikom i izuzetno motivisanim rivalom.

Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz pet remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Mačve, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz pet remija i petnaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 2:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Voždovca slavila rezultatom 2:0, a drugi put u Surdulici kada je ekipa Voždovca još jednom slavila, ovoga puta rezultatom 1:2.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić izuzetno je oprezan pred duel sa Vranjancima:

’’U Vranju nas dočekuje borbena ekipa Dinama i nećemo imati nimalo lak posao, ovo će biti jedno od težih gostovanja. Srećan sam što ćemo igrati u Vranju, i što će nas konačno dočekati pun stadion i prava fudbalska atmosfera. Šteta što Vranje od početka prvenstva nije igralo pred svojim navijačima, jer sigurno ne bi bilo u situaciji u kojoj se nalazi. Gašić, Dimitrov i Stevanović su predvodnici ekipe i daćemo sve od sebe da ne uđemo u njihov ritam igre, već da igramo onako kako smo mi zacrtali. Nadam se takođe da će pored fudbalskog ambijenta i svi ostali faktori oko utakmice biti na nivou.’’

Meč 32.kola Super lige Srbije između Dinama i Voždovca igra se danas, u subotu 20.aprila 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs