Zvanična fantazi igra Super lige Srbije u svojoj pilot verziji nastavljena je i ovog vikenda i možemo reći da je u potpunosti zaživela.

Od četvrtka 11.aprila svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, naročito ljubitelji fantazi fudbala, mogu da uživaju u novoj verziji globalno popularne igre vezanoj za Super ligu Srbije. Pilot verzija će obuhvatiti finiš aktuelne sezone i priprema je za predstojeću sezonu 2019/20 koja će moći da se igra od samog starta i tokom koje ćete biti u prilici da pokažete svoje poznavanje srpskog fudbala.

Nakon drugog takmičarskog vikenda sa ogromnim zadovoljstvom možemo da kažemo da je reakcija na ovu igru bila izuzetno dobra i da je za samo dve nedelje otvoreno više hiljada naloga. Takmičari su odabrali igrače za svoj tim i započeli učešće u borbi za najbolji plasman i vredne nagrade, a dostupno je i drugo sedmično rangiranje takmičara i igrača, kao i ’’Fantazi tim kola’’.



Pratite naš sajt i društvene mreže i budite informisani o brojnim nagradama koje možete osvojiti u narednom periodu. Pravila takmičenja, kao i našu pilot verziju igre, možete pogledati OVDE.