Surdulički Radnik u okviru 33.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Cilj domaćina je da i treći put ove sezone protiv istog rivala ostvari pobedu i tako nastavak plej-aut faze učini mirnijim.

Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz šest remija i petnaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Rada, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se već sastajali dva puta, oba puta u Surdulici. Prvi put ekipa Radnika je slavila rezultatom 2:0, a drugi put formalno kao gost slavila je rezultatom 0:3.

Šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović istako je uoči ovog susreta da očekuje novu pobedu svoga tima:

‘’Istina je da plej-aut nije počeo onako kako smo planirali, ali i dalje smo u formi, i psihički i tehnički. Najbitnije je psihološki se što bolje pripremiti i što bolje ući u ovu utakmicu. Teško je pobediti jednu ekipu tri puta zaredom, ali to je naša obaveza i ja se nadam da ćemo protiv Dinama i ovu treću utakmicu rešiti u našu korist.’’

Meč 33.kola Super lige Srbije između Radnika i Dinama igra se danas, u četvrtak 25.aprila 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com