Vranjski Dinamo u okviru 33.kola Super lige Srbije ngostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika. Gostima su bodovi neophodni u borbi za opstanak, ali bi ovoga puta bili zadovoljni i osvajanjem jednog.

Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz šest remija i petnaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Rada, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz pet remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se već sastajali dva puta, oba puta u Surdulici. Prvi put ekipa Radnika je slavila rezultatom 2:0, a drugi put formalno kao gost slavila je rezultatom 0:3.

Šef stručnog štaba ‘’žutih’’ Dragan Antić istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da neće moći da računa na petoricu standardnih prvotimaca, ali da to nije razlog za predaju:

‘’Nama je sada svaka utakmica biti ili ne biti i svako ko izađe na Gradski stadion u Surdulici moraće da ‘’izgine’’ za klub. Imamo loš skor sa njima, izgubili smo obe utakmice ove sezone u regularnom delu, ali sada smatram da borbom i požrtvovanošću možemo da uzmemo makar bod, ako ne i tri. Sada je i drugačija situacija, nama je utakmica mnogo važnija nego u prethodna dva meča. Očekujem veliku podršku navijača iz Vranja ka našem cilju, a to je osvajanje najmanje bod. U ovom meču neću moći da računam na standardni koji je ostvario pobedu protiv Voždovca, biću prinuđen da menjam tim. Petorica igrača imaju parne žute kartone, a Jovanović I Nedeljković su povređeni. Međutim, to nije razlog za predaju u Surdulici.’’

Meč 33.kola Super lige Srbije između Radnika i Dinama igra se danas, u četvrtak 25.aprila 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.