Surdulički Radnik u okviru 34.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Biće to duel timova sa ujednačenim uspehom tokom aktuelne sezone, pa prednost domaćeg terena može imati uticaj na rezultat.

Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz sedam remija i petnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 1:1. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz šest remija i šesnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Rada, a rezultat je bio 1:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Voždovca slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Surdulici kada je ekipa Radnika slavila rezultatom 2:1.

Šef stručnog štaba surduličkog tima Milan Milanović istakao je uoči ovog susreta da bi pobeda u duelu sa ’’zmajevima’’ bila izuzetno značajna za ekipu:

’’Voždovac je ekipa koja jako dobro igra fudbal. Mislim da su jedna od boljih, ako ne i najbolja ekipa u ovom delu tabele. Imaju kvalitetan i dobro organizovan igrački kadar i mislim da čak zaslužuju da budu u gornjem delu tabele Super lige. Pobeda u ovom susretu bi mnogo toga značila. Bitno je psihološki i koncentrisano pristupiti meču. Igrači su spremni, barem oni koji su nam na raspolaganju. Nećemo imati Đorđevića i Milovanovića koji odrađuju kartone, kao ni povređenog Danoskog, a kada spominjemo povrede poželeo bih mladom Kojiću što brži oporavak.’’

Meč 34.kola Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se danas, u sredu 01.maja 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com