Sutra će u hotelu Falkenštajner u Beogradu biti održana sada već tradicionalna manifestacija ’’Prvi tim’’ na kojoj će biti proglašeni najbolji akteri sezone 2018/19 u okviru Super lige Srbije.

Zajednica klubova Super lige i Prve lige Srbije i TV Arena sport i ove sezone organizuju manifestaciju ’’Prvi tim’’ na kojoj će biti proglašen idealni tim elitnog ranga, kao i najbolji igrač, najbolji mladi igrač i najbolji trener Super lige Srbije za sezonu 2018/19. Idealnih jedanaest birali su njihovi direktni rivali, kapiteni superligaških ekipa i šefovi stručnih štabova, što ovom izboru daje veliki značaj.

Biće to četvrta dodela ovih priznanja, nakon događaja koji su upriličeni prošlog decembra i tokom prethodne sezone. Da podsetimo, idealni tim jesenje polusezone 2018/19 proglašen u decembru činili su: Milan Borjan (Crvena zvezda), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja R. Miletić (Partizan), Miloš Degenek (Crvena zvezda), El Fardu Ben (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Marko Marin (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nermin Haskić (Radnički Niš) i Aleksa Vukanović (Napredak). Za najperspektivnijeg igrača Super lige Srbije tada je izabran napadač Čukaričkog Slobodan Tedić.

I ovoga puta očekuje se dolazak velikog broja zvanica iz sveta fudbala i predstavnika medija koji će imati priliku da se još jednom okupe pred sam kraj šampionata i odlazak na zasluženi odmor.

Ovaj događaj zakazan je za četvrtak 16.maj 2019.godine, sa početkom u 19 časova, a biće održan u hotelu Falkenštajner u Beogradu. Direktan televizijski prenos počeće pola sata kasnije na prvom programu TV Arena sport.